Laptop ASUS X550JK-XX166D pret si specificatii tehnice

      ASUS X550JK-XX166D este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui laptop gaming performant cu finisaje de foarte buna calitate perfect pentru a fi utilizat atat la munca dar si pentru jocuri sau randare grafica. Acesta face parte din seria N adoptata de catre cei de la Asus anul acesta fiind un notebook ce se remarca prin rezistenta sporita si un design atragator al carcasei construite in totalitate dintr-un material care iti va da senzatia mereu de rece chiar si atunci pe timp de vara cand afara este foarte cald. 
      Designul este futurist, finisajele sunt executate perfect iar suprafata prezinta un model cu aspect metalic in culori mai deschise la interior si ceva mai inchise pe capac. Carcasa este construita dintr-un plastic solid ce nu lasa senzatia de ieftin, este foarte placut la atingere si este rezinstent la uzura.
       Display-ul de buna calitate masoara in diagonala 15.6 inchi si suporta rezolutii HD de 1366 x 768 pixeli. Testat in conditii de luminozitate exterioara acesta se comporta foarte bine avand un unghi de vizibilitate foarte larg. Ca majoritatea laptopurilor de la Asus sunetul este unul de tip stereo si beneficiaza de tehnologia Asus SonicMaster.
       Puterea de procesare este data de procesorul cu 4 nuclee Intel i7 4710HQ tactat la o frecventa de 2.5 Ghz ce poate ajunge si la 3.5 Ghz in modul Turbo Boost. Memoria RAM de 8 Gb DDR3 are o frecventa de functionare de 1600 Mhz fiind capabila sa duca la detalii maxime cele mai noi jocuri aparute pe piata. 
       Laptop-ul ASUS X550JK-XX166D vine dotat cu placa video dedicata Nvidia GeForce 850M de 2 Gb fiind capabil sa ruleze cele mai pretentioase jocuri la detalii maxime. E alegerea perfecta daca urmariti un laptop pentru gaming sau grafica avand o configuratie echilibrata ce suporta cam tot ce e pe piata la ora actuala. Tehnologia Optimus de la Nvidia va optimiza functionarea placii video activand-o doar atunci cand cerintele de sistem cer acest lucru pentru un mai bun management al energiei electrice.
      Acumulatorul Li-On de capacitate 4 celule ii asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 5 ore in conditii de utilizare medie. 
       Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet de pana la 1 Gb, suporta Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth, are 2 porturi USB 3.0, 1 port USB 2.0 port HDMI si un cititor card. Aveti la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype. 

Recomandare:

        Laptop ASUS X550JK-XX166D  este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere o experienta gaming foarte buna: 
Vezi oferta pret
        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici
       Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus
                             

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)