Aparat de gatit cu aburi si blender Philips-AVENT SCF870/22 pret si specificatii tehnice

     Alege sa mananci sanatos cu aparatul de gatit cu aburi si blender Philips-AVENT SCF870/22 care te va ajuta sa prepari cele mai gustoase creme din legume sanatoase atat pentru tine cat si copilul tau. Il recomand mamicilor care au copii mici mofturosi la masa dar si persoanelor care vor sa slabeasca tinand astfel o dieta speciala pe baza de legume preparate prin gatire cu aburi. 
      Cu aparatul de gatit cu aburi si blender Philips AVENT puteti pregati usor hrana sanatoasa pentru bebelusi in casa: preparati mai intai fructele, legumele, pestele sau carnea, apoi ridicati si rasturnati vasul pentru a amesteca, fara a fi nevoie sa transferati alimentele!
      Primiti impreuna cu aparatul si un manual de instructiuni care cuprinde pe langa acestea si 12 moduri in care puteti folosi aparatul pentru a pregati diverse retete. 

      Este prevazut si cu un rezervor cu apa de unde isi va lua apa necesara pentru a crea conditiile necesare din interior pentru a gati folosind tehnologia aburilor. Are o putere de 400 W si este prevazut cu o singura treapta de viteza.

Recomandare:

      Consider ca este accesoriul care nu ar trebui sa lipseasca din bucataria niciunei tinere mamice reprezentand un adevarat ajutor atunci cand doriti sa gatiti sanatos: Verifica oferta pret

     Pentru mai multe imagini si specificatii tehnice viziteaza pagina producatorului accesibila de aici

                           
       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)