Masina de spalat rufe Candy GS 1493D3/1-S pret si specificatii tehnice

       Masina de spalat cu uscator Candy GS 1493D3/1-S este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant atat din punct de vedere al functiei de masina de spalat cat si ca uscator. Este mixul perfect dintre o masina de spalat si uscator fiind dotata functii si tehnologii de ultima generatie si disponibila la un pret foarte bun.
       Cu noua masina de spalat cu uscator Candy GS 1493D3/1-S vei putea economisi atat timp deoarece nu va mai trebui sa transferi rufele dintr-o parte in alta dar si energie prin faptul ca aceasta consuma foarte putin fiind foarte eficienta din punct de vedere energetic (clasa energetica A+++ la spalare si clasa A la uscare). 
       Candy GS 1493D3/1-S este o masina de spalat cu incarcare frontala avand o capacitate totala de stocare rufe de pana la 9 Kg la spalare si 7 Kg la uscare si o viteza de centrifugare de 1400 rpm. 
      Programele de spalat destul de numeroase acopera majoritatea cerintelor de care ai putea avea nevoie din partea unui astfel de dispozitiv: program rapid 45 de minute, program extra clatire, program bumbac, lana, sintetice, usor de calcat, colorate Baby Care etc. In modul de functionare Baby Care rufele vor fi spalate perfect chiar si la temperaturi de 40 de grade garantand o igiena absoluta. Acest ciclu foloseste mai multa apa pentru a dilua perfect chiar si cele mai fine particule de detergent pentru o protectie desavarsita a pielii de bebelus.
       Printre programele de baza la dispozitie sunt urmatoarele optiuni de spalare: culori inchise - protejeaza hainele de culoare inchisa, program rapid 14/30 de minute, intensiv 40 - spala rufele la o temperatura de 40 de grade, clatire, matase, program bumbac, lana  etc. 
        In modul de spalare Hygiene 60 hainele tale vor fi perfect igienizate si spalate la o temperatura de 60 de grade ce va permite inlaturarea cu succes a tuturor agentilor alergeni.
       Senzorii instalati in cuva masinii de spalat cu uscator vor detecta umiditatea din rufe si optimiza astfel programele de functionare pentru un consum cat mai redus. Aceasta sta bine si din punct de vedere al sistemelor de siguranta mai exact vine dotata cu sistem de siguranta impotriva copiilor ce blocheaza functiile panoului de comanda si deasemenea cu sistem anti-inundatie ce opreste automat functionarea in cazul in care sunt detectate scurgeri de apa.
        Vei optine rezultate surprinzator de bune la spalatul rufelor indiferent de temperatura apei, chiar si atunci cand activezi optiunea spalare cu apa rece. Sistemul de detectare spuma va optimiza functionarea masinii de spalat astfel incat de fiecare data sa fie atins nivelul de spuma optim pentru rezultate extraordinare indiferent de tipul de detergent folosit.
        In cazul in care trebuie sa pleci de acasa poti activa ca masina de spalat sa functioneze in deplina siguranta folosind modul de programare functionare in care tu stabilesti intervalul de functionare.
        Atat masina de spalat cat si uscatorul este foarte usor de utilizat toate functiile si comenzile fiind actionate din panoul de comanda dotat cu display LCD si functie timer ce monitorizeaza durata fiecarui program de spalare.

Recomandare:

         
 Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici         
       
           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                                      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)