Storcator de fructe si legume Bosch MES4000 pret si specificatii tehnice

       Storcatorul de fructe si legume Bosch MES4000 este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv performant care sa faca fata cu succes atunci cand vrei sa iti prepari un suc natural fie el din legume sau fructe. Este ideal si pentru toti cei care isi doresc sa isi prepare singuri acasa sucuri naturale din fructe sau legume bogat in vitamine.
       Motorul puternic de pana la 1000 W va face fata cu succes indiferent de fructele si legumele chiar daca sunt tari reusind sa stoarca astfel cea mai mare parte din sucul brut din cele preparate. Nu este nici foarte zgomotos fiind o adevarata plecere sa il folosesti la bucatarie in fiecare zi.
       Arata foarte bine si ca design fiind construit din materiale de calitate si anume inox si aluminiu care ii vor asigura o rezistenta sporita si o durata de functionare cat mai indelungata. 
       Acest storcator este dotat si cu un disc de razuire ceramic care permite stoarcerea rapida pana la ultima picatura. Recipientul pentru suc are o capacitate de 1.5 litri si este prevazut su cu separator de spuma ce permite obtinerea unei cantitati mai mari de suc. Restul de pulpa este depozitat in recipientul destinat acesteia de capacitate 3 litri.
        Sta bine si la capitolul siguranta, acesta fiind dotat cu mai multe elemente ce vor asigura o folosire corecta dar si o siguranta pentru cel care il va folosi printre care:

 - Sistem de protectie impotriva pornirii accedientale - pornirea acestuia are loc doar atunci cand toatele elementele de siguranta si functionare sunt asamblate.
- Sistem anti-alunecare - este prevazut cu 4 picioruse din cauciuc care vor asigura o aderenta buna cu suprafata de lucru
- Functie Drip Stop - previne picurarea sucului dupa extractie si contribuie la mentinerea curateniei in jurul sau.

       Dupa fiecare utilizare este recomandat ca  fiecare componenta a acestuia sa fie curatata sub jet de apa si apoi usor stearsa cu o laveta.

Recomandare:

       Este solutia ideala in oricare bucatarie, un dispozitiv performant care nu te va dezamagi si nu costa nici foarte mult: Vezi oferta pret

       Profita de reducerile in curs in cel mai mare magazin online si achizitioneaza-l acum mult mai ieftin: Verifica pret actualizat



                           


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)