Aspirator cu sac Daewoo RC-150R pret si specificatii tehnice

      Aspiratorul cu sac Daewoo RC-150R este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv de aspirare performant dotat cu tehnologii de ultima generatie, totul la un pret foarte bun.
      Motorul puternic de 750 W iti ofera puterea de aspirare de care ai nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de orice tip de suprafata. Daewoo RC-150R  ECO este un aspirator cu sac avand o capacitate de colectare murdarie de pana la 3 litri. 
       Este recomandat atunci cand puterea de aspirare incepe sa scada sa cureti sacul sau sa il inlocuiesti cu altul nou deoarece daca continui sa il folosesti risti sa arzi si motorul.
       Panoul de comanda este dotat cu buton de pornire oprire de tip On/Off precum si cu un alt buton ce actioneaza sistemul de strangere cablu alimentare in mod automat. Dimensiunea acestuia redusa precum si cablul de alimentare de lungime pana la 5 metri iti va oferi posibilitatea sa ajungi chiar si in locurile mai putin accesibile sa faci curatenie. 
       Este dotat si cu filtru HEPA ce va asigura o protectie de pana la 90% de retinere particule praf ce ar putea fi emise inapoi in mediul ambiant al camerei. 
       Sta bine si daca e sa ne uitam cu ce accesorii vine dotat respectiv perie standard, accesoriu pentru spatii inguste, perie mica, perie tapiserie si telescop metalic. 

Recomandare:

       Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus


                                 
                            

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)