Tableta UTOk Hello 7Q pret si specificatii tehnice

       Cu noua tableta UTOk Hello 7Q vei putea fi conectat la tehnologie si la tot ceea ce misca pe internet chiar si atunci cand esti in deplasare la munca sau la scoala. Este una dintre cee mai ieftine tableta care vine si cu suport 3G foarte util atunci cand nu vei avea acces la o retea wireless sau pentru a efectua sireceptiona apeluri telefonice. 
       Desi este un model nu tocmai scump se remacaca printr-o constructie solida, din materiale de calitate care ii vor asigura o perioada de utilizare de lunga durata.
      Display-ul este unul de tip LCD MultiTouch avand o diagonala de 7 inchi si suporta o rezolutie de 1024 x 600 pixeli oferind un unghi de vizibilitate suficient de bun pentru a fi lizibil chiar si in conditii de luminozitate puternica. 

       Performantele sale sunt sustinute de procesorul cu 4 nuclee Media Tek MTK8382 de generatie noua tactat la o frecventa de 1.3 Ghz, memoria RAM de 1 Gb, si memoria flash de 8 Gb ce poate fi extinsa prin atasarea unui card microSD de pana la 32 Gb. Procesorul grafic Mali 400MP2 iti va permite rularea celor mai noi jocuri in conditii de lucru optime si vizionarea de filme online in format grafic superior fara a sacada sau intrerupe. 
       Aceasta ruleaza cu succes una din ultimile versiuni de Android si anume 4.4.2 KitKat usor modificata cu o interfata proprie pentru o utilizare mai facila.
     Fie ca esti pasionat de jocuri 3D sau iei in serios aplicatiile disponibile pentru a fi descarcate din Market, UTOk Hello 7Q este solutia perfecta pentru fiecare dintre ele. 
     Camera foto principala are un senzor de 2 MP iar cea frontala este de 0.3 MP. Suporta pentru a reda mai toate tipurile de fisiere atat audio cat si video si vine dotata si cu un senzor giroscopic care va roti ecranul in functie de modalitatea de vizionare aleasa de tine Tile sau Wide.

     Bateria de capacitate mare de pana la 2800 mAh ii va oferi acesteia o autonomie de pana la 15 ore in conditii de utilizare la maxim in gaming sau vizionat filme. 

Recomandare:

      Recomand tuturor tableta UTOK iQ1000 in special datorita specificatiilor destul de bune, vine cu un ecran generos si nu costa nici foarte mult: Verifica oferta pret


      Nu sta pe ganduri si profita zilele acestea de un discount semnificativVerifica pret redus

                         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)