Tableta UTOK iQ1000 pret si specificatii tehnice

      Tableta UTOK iQ1000 este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv de tip tableta complet in ceea ce priveste dotarile tehnice cu un display generos de 10.1 inchi perfect pentru a viziona filme si seriale online, naviga pe internet precum si jocuri.
      Desi este un model nu tocmai scump se remacaca printr-o constructie solida, din materiale de calitate care ii vor asigura o perioada de utilizare de lunga durata. Acest model este construit din aluminiu, material mai rar intalnit la pretul acesta. 
      Display-ul este unul de tip IPS MultiTouch si suporta o rezolutie de 1280 x 800 pixeli oferind un unghi de vizibilitate suficient de bun pentru a fi lizibil chiar si in conditii de luminozitate puternica. 
      Performantele sale sunt sustinute de procesorul cu 4 nuclee Intel Atom din generatia Baytrail tactat la o frecventa de 1.33 Ghz, memoria RAM de 1 Gb, si memoria flash de 8 Gb ce poate fi extinsa prin atasarea unui card microSD de pana la 32 Gb. Procesorul grafic de generatie a 7-a Quad Core de la Intel iti va permite rularea celor mai noi jocuri in conditii de lucru optime si vizionarea de filme online in format grafic superior fara a sacada sau intrerupe. 
      Aceasta ruleaza cu succes una din ultimile versiuni de Android si anume 4.4.2 KitKat usor modificata cu o interfata proprie pentru o utilizare mai facila.
      Fie ca esti pasionat de jocuri 3D sau iei in serios aplicatiile disponibile pentru a fi descarcate din Market, UTOK iQ1000  este solutia perfecta pentru fiecare dintre ele. 
      Camera foto principala are un senzor de 2 MP iar cea frontala este de 0.3 MP. Suporta pentru a reda mai toate tipurile de fisiere atat audio cat si video si vine dotata si cu un senzor giroscopic care va roti ecranul in functie de modalitatea de vizionare aleasa de tine Tile sau Wide.
      Bateria de capacitate mare de pana la 5000 mAh ii va oferi acesteia o autonomie de pana la 5 ore in conditii de utilizare la maxim in gaming sau vizionat filme. 

Recomandare:

     Recomand tuturor tableta UTOK iQ1000 in special datorita specificatiilor destul de bune, vine cu un ecran generos si nu costa nici foarte mult: Verifica oferta pret

      Nu sta pe ganduri si profita zilele acestea de un discount semnificativVerifica pret redus

                             
     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)