Combina frigorifica Star-Light CRFV-235AP performanta la un pret imbatabil

     Un dispozitiv frigorific performant iese in evidenta inca de la prima utilizare, lucru care se aplica si in cazul combinei frigorifice Star-Light CRFV-235AP nu foarte cunoscuta multora dar cu valente destul de bune daca e sa privim pe grila specificatiilor tehnice totul la un pret accesibil. Este silentioasa, nu ocupa foarte mult spatiu iar materialele de calitate din care este realizata o recomanda ca fiind o investitie de durata perfecta pentru cei care vor sa asigure un confort de calitate familiei. 
      Este destul de incapatoare la interior avand o capacitate totala de stocare de pana la 235 litri suficient pentru o familie ca a ta. Este economica si din punct de vedere energetica fiind inclusa in clasa de consum superioara A+ avand un consum estimat la 0.62 kWh la 24 de ore.
        Spre deosebire de frigiderele traditionale, combina frigorifica Star-Light CRFV-235AP dispune de un spatiu de stocare mult mai generos. Frigiderul pozitionat in partea superioara de capacitate 172 litri este organizat ca spatiu pe 3 nivele de rafturi din sticla rezistenta securizata. Deasemenea acesta este prevazut si cu un compartiment special pentru branzeturi si produse lactate, un alt compartiment pentru depozitarea fructelor si legumelor si compartimente speciale de diferite dimensiuni pe usa la nivelul fiecarui raft. Compartimentele frigiderului din zona superioara a acestuia ofera o libertate desavarsita in pozitionarea alimentelor asta datorita sistemului inteligent cu usa reversibila si posibilitatea de ajustare spatiu dintre rafturi.
      Congelatorul de capacitate 63 de litri dispune de 3 compartimente si are o eficienta de congelare de 3 Kg la 24 de ore.
       Sistemul de decongelare este unul automat astfel ca nu va mai trebui sa opriti combina frigorifica in totalitate cum o faceati la vechile dispozitive frigorifice, dezghetarea facandu-se din mers.
     Nu va trebui sa iti faci prea multe probleme nici din cauza spatiului ocupat avand dimensiunile unui dispozitiv destul de bine optimizat din acest punct de vedere caracterizat de urmatoarele valori: 170 x 54 x 61 cm.

Recomandare:

     Consider ca este un bun care ar trebui sa il aiba orice gospodina mai ales ca nu este o investitie nici foarte scumpa perfect pentru o familie ca a ta: Verifica oferta pret

     Deasemenea daca ai noroc, o poti achizitiona zilele acestea avand o reducere consistenta de pret: Verifica pret redus


 

     
     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)