Telefon mobil Vonino JAX Q pret si specificatii tehnice

      Telefonul mobil Vonino JAX Q este solutia ideala daca esti in cautarea unui telefon de buget nu foarte scump care sa fie actual din punct de vedere al cerintelor hardware totul la un pret foarte bun. Mi-a placut si faptul ca butoanele fizice din partea frontala sunt pozitionate pe plastic si nu pe ecran lasand astfel o mobilitate sporita pentru a putea fi redate imaginile la dimensiunea lor naturala pe intreg ecranul de 5 inchi. Materialele folosite la constructia acestuia sunt unele de buna calitate la fel si finisajele un lucru cert fiind faptul ca acestea nu iti dau impesia cum ca ai de-a face cu un model ieftin.
      Suporta in acelasi timp doua cartele fiind un veritabil Dual SIM compatibil cu retele de mare viteza 3G si ruland cu succes Android 5.1.
      Vonino JAX Q vine cu un ecran IPS ce suporta o rezolutie HD cu 1280 x 720 pixeli oferint o experienta remarcabila utilizatorului, acesta fiind capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna cat mai apropiate de realitate.
      Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul performant de la MediaTek de tip Quad Core tactat la o frecventa de 1.3 Ghz, memoria RAM de 1 Gb DDR3 si spatiul de stocare de 8 Gb ruland astfel cu succes sistemul de operare Android 5.1. Suplimentar ii poti atasa acestuia un card de memorie microSD de pana la 32 Gb.
      Camera foto principala este dotata cu blitz si incorporeaza un senzor de 8 MP iar cea frontala un senzor de 2 MP. 
      Acumulatorul de capacitate 2000 mAh iti va asigura o autonomie de pana la 48 de ore in conditii de utilizare medie.

Recomandare:

         Consider ca este o alegere perfecta tinand cont de dotarile tehnice si raportul destul de bun pret - calitate: Verifica oferta pret

         Mai multe imagini si caracteristici tehnice gasesti si pe pagina producatorului aici


                             

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)