Cuptor incorporabil Hansa BOEI62090015 pret si specificatii tehnice

      Cuptorul incorporabil Hansa BOEI62090015 este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv de gatit modern dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie pentru un gatit eficient si intr-un timp foarte scurt. Il poti incorpora cu usurinta in mobila de bucatarie astfel ca acesta va ocupa un spatiu destul de mic pentru un astfel de dispozitiv avand urmatoarele dimensiuni: 59.5 x 59.5 x 57.5 cm.
      Suprafata de la exterior formata din inox de foarte buna calitate va face ca acesta sa fie curatat rapid cu o simpla laveta de bucatarie umezite in 2-3 miscari.
      Cuptor incorporabil Hansa BOEI62090015 este unul cu alimentare electrica si are o capacitate maxima de gatire alimente de pana la 69 de litri suficient atat pentru a gati ocazional sau in cazurile in care astepti la masa mai multi oaspeti. Este eficient si din punct de vedere energetic fiind incadrat in clasa de consum A-20%.
      In partea superioara putem observa si faptul ca acesta vine dotat cu un panou de comanda destul de elaborios cu display LCD pentru afisare timp ramas pana la incheierea unui ciclu complet de gatire.
      Programele de gatit 4 la numar acopera majoritatea necesitatilor de care  ai avea nevoie din partea unui cuptor incorporabil profesionist: timer, grill, rotisor, incalzire etc.
      E ideal atat pentru a gati fripturi, gustari inedite sau cozonac de Paste. Sistemul de incalzire va asigura  distribuire uniforma a aerului cald in interior iar ventilatorul din interior va grabi procesul de preparare atunci cand e cazul. Nu va trebui sa stai mereu langa el deoarece odata pornit, timer-ul va opri functionarea acestuia la ora stabilita de tine iar in tot acest timp poti monitoriza cu usurinta preparatele din interior deoarece este iluminat.


Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant de real ajutor in bucatarie, simplu de utilizat chiar si de cei nepriceputi in arta gatitului: Verifica oferta pret

     Il poti achizitiona chiar mai ieftin de atat, zilele acestea beneficiind de o reducere semnificativa pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus



                               

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)