Tableta Samsung Tab S2 T815 pret si specificatii tehnice

      Lansata in vara aceasta, tableta Samsung Tab S2 T815 beneficiaza zilele acestea de prima reducere consistenta pe site-urile de specialitate pentru comenzile online. Samsung Tab S2 T815 se aliniaza la noile tehnologii impuse si pe noile terminale Galaxy S6 aducand un plus de inovatie dar si performanta dispozitivelor de tip tableta din portofoliul celor de la Samsung. Este un produs perfect, complet din toate punctele de vedere si arata foarte bine si din punct de vedere al designului ce inspira acel aer premium care pana acum nu prea am vazut la tabletele lansate de oricare alti producatori. 
      Vine dotata cu un ecran generos Super AMOLED de 9.7 inchi si suporta o rezolutie de 2048 x 1536 pixeli. M-au impresionat foarte mult imaginile redate de aceasta si o pot pozitiona pe un loc fruntas chiar dupa Ipad daca e sa luam in considerare acest aspect.
       Pe partea de dotari hardware aceasta vine echipata cu un procesor Octa Core Exynos 5433 tactat la o frecventa de 1.9 Ghz, are in componenta o memorie RAM de  3 Gb, si un spatiu de stocare intern de 32 Gb extensibil pana la 128 Gb prin atasarea unui card microSD.
       Camera foto principala destul de buna are un senzor de 8 MP iar cea secundara de pe fata este de 2.1 MP. 
       Vine si cu suport 3G astfel ca nu veti fi limitati din punct de vedere al accesului la internet, iar cu o cartela SIM veti putea avea acces in acelasi timp si la net dar si sa receptionati sau sa efectuati apeluri la fel ca in cazul unui telefon mobil. Este prevazuta si cu modul Bluetooth 4.1 pentru transfer fisiere cu alte dispozitive, Wi-Fi, GPS cu GLONASS, 4G etc.
       Ruleaza cu succes ultima versiune de Android Lollipop 5.0.
       Acumulatorul mare de capacitate 587o ii va asigura o autonomie sporita de pana la 18 ore in conditii de utilizare medie.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca esti in cautarea unei tablete actuale din punct de vedere al tehnologiei folosite, foarte bine dotata din punct de vedere tehnic cu un display generos: Verifica oferta pret

        Pentru mai multe imagini si specificatii tehnice viziteaza pagina producatorului accesibila de aici


       Transportul este gratuit iar garantia care o insoteste este de aproximativ 24 de luni, valabil daca o comanzi de aici


                  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)