Bicicleta mecanica AB Fit MB1.3 pret si specificatii tehnice

      Sportul inseamna sanatate iar acest lucru il poti face avand o vointa de fier alaturi de un dispozitiv performant si anume bicicleta mecanica AB Fit MB1.3. Cu ajutorul bicicletei mecanice AB Fit MB1.3 iti vei putea sculpta corpul chiar si pe timp de iarna cand vremea de afara nu va permite sa iesiti in parc totul in linistea casei tale.
      Arata foarte bine si ca design, este solida, materialele din care este construita fiind unele de calitate. 
      Sistemul de franare este unul mecanic iar rezistenta la pedalare este una reglabila in functie de preferintele dumneavoastra. 
      Calculatorul principal de bord iti va indica o multitudine de functii printre care: timp, viteza, distanta, calorii etc.
      Saua o poti regla pe inaltimea ta asa cum iti este mai comod fiind foarte confortabila chiar si dupa o sesiune de exercitii mai indelungata. Pedalele sunt prevazute cu curele ajustabile de prindere pentru a impiedica astfel fenomenul de alunecare. Acestea permit miscarea atat in fata sau in spate.
     Greutatea maxima admisa a utilizatorului este de maxim 100 Kg.

Recomandare:

           Este alegerea perfecta daca iti doresti o bicicleta mecanica performanta dotata cu cele mai noi tehnologii pentru a te ajuta sa monitorizezi progresele facute in timpul andtrenamentelor acum la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

          Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discount de semnificativ: Verifica pret redus


                           
      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)