Masina de spalat rufe Arctic AED7000A++ pret si specificatii tehnice

      Putine masini de spalat de la Arctic se pot lauda cu astfel de performante de care este capabila Arctic AED7000A++ , o masina de spalat automata bine dotata tehnic la mai toate capitolele si disponibila la un pret nu foarte mare. Sta foarte bine si la capitolul design, acesta fiind construita din materiale de calitate care contribuie in mare parte la un aspect slim, modern asemenea dispozitivelor mult mai scumpe. 
      Sistemul inteligent de pastrare a detergentului va permite un management eficient dar si economic in ceea ce priveste consumul. Astfel cantitatea de detergent disponibila este folosita la maxim, intreg sistemul aducand economii de pana la 5.5 Kg de detergent intr-un singur an.
      Panoul de comanda este dotat si cu afisaj LCD unde vei avea indicate nivelul rotatiilor pe minut dar si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu complet de functionare.
      In ceea ce priveste programele de spalare, acestea nu se deosebesc aproape deloc de cele ale unui produs superior din punct de vedere al calitatii. Potii alege dintr-o varietate destul de mare de programe de spalat special create pentru a raspunde solicitarilor unei game largi de tipuri de tesaturi: program bumbac, lana, sintetice, delicate, consum redus de energie etc. 
     Rufele inchise la culoare beneficiaza de un program special proiectat sa lucreze la o temperatura mult mai joasa astfel incat sa se pastreze integritatea culorilor intacta pentru o perioada de timp mai indelungata. Cu programul extra-clatire rufele vor beneficia de cicluri suplimentare de clatire pentru o curatare mai intensa iar in cazul in care suferi de afectiuni alergice exista si asa numit program "Antialergic" ce omoara agentii alergeni ce ar putea sa iti declanseze acele stari de neliniste.
      Masina de spalat cu incarcare frontala Arctic AED7000A++ are o viteza de rotatie de 1000 rpm si face parte din clasa de eficienta energetica A++. Are o capacitate de stocare rufe de pana la 7 Kg si un consum energetic estimat anual de 0.76 kWh. 
     Masina de spalat rufe Arctic AED7000A++ este dotata cu mai multe functii de ultima generatie printre care:

- Sistem electronic de control al balansului - echilibreaza cantitatea de rufe din interior in mod uniform pentru a se evita astfel vibratiile in timpul spalarii automate.

- Sistem siguranta impotriva copiilor - blocheaza automat accesul la functiile panoului de comanda
- Programare intarziata - Poti seta ca masina de spalat sa functioneze chiar si atunci cand esti plecat de acasa in deplina siguranta.

   Consumul mediu anual de apa este estimat undeva la valoarea de 9460 litri de apa cu un nivel al zgomotului la spalare/centrifugare de 60/72 dB.


  Recomandare:

          Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici
          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului
 aici



                                

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)