Laptop Acer VN7-592G-75X6 pret si specificatii tehnice

       Daca ar fi sa cautam cel mai competitiv laptop gaming din portofoliul celor de la Acer atunci am putea alege modelul Acer VN7-592G-75X6, un laptop performant special creat pentru toti iubitorii de jocuri online. Arata bine si ca design lucru care certifica provenienta acestuia din categoria dispozitivelor portabile din categoria premium, un laptop care va iesi cu siguranta in evidenta atat prin ochii prietenilor tai cat si din punct de vedere al performantelor excelente.
       Acesta face parte din seria Acer Aspire V Nitro si dispune de o bara atractiva cu leduri chiar deasupra difuzoarelor dar si de o tastatura silentioasa placuta la atingere si luminata pentru o utilizare eficienta chiar si pe timp de noapte. Raspunde foarte bine la comenzi, se misca incredibil de bine si nu a dat nici un semn de sacadare chiar si in multitasking.
        S-a lucrat destul de mult si la partea grafica, a experentei pe care o are utilizatorul privind in fata unui display de 15.6 inchi de rezolutie Full HD. Vei avea parte de o imagine clara chiar si in conditii de spatiu iluminat foarte excesiv asta datorita caracteristii speciale cu efect Anti-Glare ce stopeaza fenomenul de stralucire a ecranului.
        Perfoarmantele tehnice de procesare a informatiei sunt propulsate de la spate de un procesor cu 4 nuclee de generatie a 7-a de la Intel, un Intel i7 6700HQ tactat la o frecventa de 2.6 Ghz ce poate urca chiar si pana la 3.5 Ghz in modul Turbo Boost. Este de generatie noua pe arhitectura de tip Skylake. Chiar si la capitolul memorie la bord putem observa imbunatatiri smtitoare unde cei 8 Gb prezenti sunt de tip DDR4 si mai pot fi suplimentati pana la 16 Gb mai existand inca un slot liber pentru un viitor upgrade.
        Placa video de la Nvidia si anume modelul GeForce 960M cu un share de memorie video de 4 Gb promite performante destul de bune pentru cei care vor sa foloseasca acest laptop intensiv in gaming sau editare grafica. Tehnologia ColorBlast va oferi o performanta suplimentara si astfel vor putea fi afisate pana de 4 ori mai multe culori pe ecran, culori superbe apropiate de cele din realitate.
       La un asa sistem avem nevoie si de un principiu de functionare pe partea de racire eficent care sa faca fata solicitarii si temperaturii mari ale pieselor instalate. tehnologia Acer DustDefender va limita in mod semnificativ acumularea de praf si va raci eficent componentele acestuia. Acesta are la baza un sistem cu ventilatoare dual din metal care vor asigura un flux de aer sporit la interior si va limita si din zgomot.
       Unitatea de stocare este reprezentata de un HDD de 1 Tb la 5200 rpm si un SSD ultrarapid de 128 Gb.
       Acesta sta excelent si la capitolul conectivitate existand numeroase posibilitati de conectare cu dispozitive externe prin: 1 iesire HDMI, port internet RJ-45, 3 porturi USB 3.0, transfer fisiere prin bluetooth 4.0, internet prin LAN de viteza pana la 1 Gb/s, wi-fi etc.
       Cantareste foarte putin aproximativ 2.4 iar acumulatorul din dotare de 3 celule ii va asigura o autonomie sporita de pana la 4-5 ore in conditii de utilizare medie.

Recomandare:
 
         Este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant ultraportabil disponibil la un pret accesibil: Vezi oferta pret
 
        Deasemenea zilele acestea il puteti gasi la un pret redus, acesta face parte dintr-o campanie de reduceri avand un discount destul de semnificativ: Vezi pret actualizat
 
        Garantia oferita este de 24 de luni iar transportul este gratuit in cazul comenzilor online de aici

                         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)