Masina de tocat Zelmer ZMM1282S pret si specificatii tehnice

      Craciunul inseamna si o masa indestulata care va trebui preparata si pregatita preponderent din alimente de carne si de aceea vin astazi in ajutorul tau cu o recomandare si anume masina de tocat Zelmer ZMM1282S. Aceasta masina este asistentul perfect pentru orice bucatarie. 
      Aceasta este confectionata din materiale de calitate si beneficiaza de cele mai noi tehnologii germane de pe piata la ora actuala.
      Motorul puternic de 1900 de W va strapunge cu usurinta orice tip de carne in doar cateva secunde. Se estimeaza ca la aceasta putere cantitatea de carne procesata intr-un minut poate ajunge la 2.3 Kg/minut.
      Usor de utilizat aceasta vine cu un compartiment special de depozitare a cablului de alimentare si un alt compartiment pentru discuri. Pentru o pozitionare perfecta aceasta este prevazuta cu 4 picioruse din cauciuc cu ventuze ce fixeaza aparatul foarte bine de suprafata unde va fi utilizat.
     Alte accesorii care le primiti in pachetul comandat sunt: accesoriu carnati, tava alimentare, accesoriu impingere, accesoriu spatula etc. Cu accesoriul de carnati vei putea pregati carnatii traditionali simplu si rapid intr-un mod profesionist fara prea mult efort.
      Dupa fiecare utilizare este recomandat spalarea ustensilelor folosite si apoi stergerea cu o laveta a urmelor de apa de pe suprafata de inox.


Recomandare:

          Este o masina de tocat carne profesionista care nu ar trebui sa lipseasca din bucataria ta in special de sarbatori: Verifica oferta pret

          Daca ai noroc, o poti achizitiona chiar mai ieftin, zilele acestea avand o reducere semnificativa de pret: Verifica pret redus


                              

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)