Tableta E-BODA Izzycomm Z73 pret si specificatii tehnice

     Tableta E-BODA Izzycomm Z73 alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv ultraportabil dotat cu functie 3G si GPS totul la un pret accesibil. Vei putea fi mereu in contact cu activitatile tale preferate fie ca vei avea acces sau nu la Wi-Fi putand activa astfel datele de pe cartela 3G. 
     Arata bine ca design, nu as spune exceptional dar pentru un dispozitil la pretul acesta as putea spune ca as trece cu vederea, finizajele sunt unele de calitate singura obiectie ar fi ca as fi dorit poate ca aceasta sa fie realizata din aliaje mult mai solide care sa reziste mai bine in cazul unui soc mai puternic. 
     Rama laterala este realizata dintr-un plastic casant care ar suferi imediat in cazul unui accident. Aici sunt plasate si butoanele de volum +/- precum si cel de blocare ecran.
     Vine dotata cu un ecran de tip IPS ce masoara in diagonala 7 inchi de tip MultiTouch si suporta o rezolutie maxima de 1024 x 600 pixeli. 
      Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Dual Core de la MTK tactat la o frecventa de 1 Ghz, memoria RAM de 512 Mb si spatiul de stocare de 4 Gb ce poate fi extins pana la 16 Gb prin atasarea unui card microSD. Pe partea de soft aceasta vine preinstalata cu versiunea de Android KitKat 4.4 compatibila cu majoritatea aplicatiilor disponibile acum in Android Market. 
      Camera foto principala are un senzor de 2 Mp. Pe fata aceasta nu vine dotata cu camera foto.
       Acumulatorul Li Polimer de capacitate 2500 mAh iti va oferi o autonomie de functionare de pana la 8 ore in conditii de utilizare medie.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o tableta performanta din toate punctele de vedere atat ca aspect cat si ca specificatii tehnice: Verifica oferta pret

      Daca ai noroc, o poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, aceasta avand un discount semnificativ de pret: Verifica pret redus


                               

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)