Storcator de fructe cu melc Kuvings B6000W pret si specificatii tehnice

       Storcatorul de fructe cu melc Kuvings B6000W este o alegere inspirata daca esti in cautarea unui dispozitiv care sa iti prepare suc natural pentru tine si familia ta. Acesta este dotat cu un sisteme de lamele care vor exercita o presiune optima asupra membranei tocate obtinand astfel sucul din fructe in doar cateva secunde. Kuvings stoarce delicat fructele si legumele, fara a le distruge structura naturala. Prin stoarcerea lenta (60 rpm) a fructelor si legumelor intregi, veti beneficia de un suc natural, bogat in vitamine si enzime, minimizand pierderea de substante nutritive.
        Arata foarte bine si din punct de vedere al designului fiind construit din materiale de calitate care ii vor asigura acestuia o durata de functionare extinsa. Are o forma compacta si un design modern perfect pentru a fi integrat la bucatarie alaturi de celelalte electrocasnice. 
         In partea de sus acesta este prevazut cu un sistem tubular pe unde veti introduce atat fructe legume urmand a fi apoi procesate si separate pulpa respectiv suc in doua compartimente speciale. Este eficient indiferent de fructul sau legumele folosite avand puterea necesara sa obtina rezultate foarte bune in cazul in care folositi pulpa tare greu de strapuns.
        Tehnologia unica a storcatorului Kuvings B6000W permite obtinerea unui suc natural 100% omogen, prin presarea usoara a fructelor, spre deosebire de zdrobirea lor la mare viteza, ca in cazul storcatoarelor conventionale. Motorul puternic (240W) asigura o calitate constanta, functioneaza silentios si stoarce chiar si legume tari.
     Capacul inteligent al storcatorului Kuvings B6000W nu permite pierderea vreunei picaturi de suc si nu lasa mizerie in bucatarie. Tinand capacul inchis, poti sa creezi amestecuri delicioase de sucuri din diverse fructe si legume, iar pentru sucuri diferite, prin simpla turnare a unui pahar de apa in storcator, puteti clati rapid si usor aparatul.

Recomandare:

    Este alegerea perfecta daca doriti sa optati pentru un dispozitiv performant caruia nu ii iese cunoscut termenul de "nu se poate" la un pret destul de bun: Verifica oferta pret

       Pentru mai multe imagini si specificatii tehnice viziteaza pagina producatorului accesibila de aici

                 

        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)