Blender Philips Viva Collection Problend 5 HR2162/90 pret si specificatii tehnice

      Un alt blender de bucatarie care a reusit sa ma impresioneze datorita functiilor sale dar si prin multitudinea de accesorii de care dispune este blenderul Philips Viva Collection Problend 5 HR2162/90. Acesta are o putere de 600 W, un bol de capacitate 1.5 litri si doua trepte de viteza. 
       Vei simti diferenta de calitate al acestui produs inca de la prima utilizare fiind un ajutor perfect pentru orice gospodina la bucatarie pregatit sa iti ofere satisfactia lucrului bine facut de fiecare data.
       Cantareste aproximativ 1 Kg si detine un sistem de anti-alunecare ce-l stabilizeaza in timp ce il folosesti pentru a ramane mereu pe pozitie. Arata foarte bine si ca design fiind construit in mare parte dintr-un plastic de calitate solid cu imbinari de calitate care vor asigura o perioada indelungata de folosire a acestuia.
       Lamelele cu care acesta este dotat sunt certificate de catre cei de la ProBand cu cinci stele in ceea ce priveste eficienta lor la taiere. Cu functia Turbo/Pulse vei putea da prin blender si alimente mult mai greu de faramitat intr-un mod la fel de profesionist.

Recomandare:

       Este solutia ideala in oricare bucatarie, un dispozitiv performant care nu te va dezamagi si nu costa nici foarte mult: Vezi oferta pret

       Profita de reducerile in curs in cel mai mare magazin online si achizitioneaza-l acum mult mai ieftin: Verifica pret actualizat

                                   

        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)