Vonino ZUN XO 4G pret si specificatii tehnice

        Vonino ZUN XO 4G este un telefon nu foarte scump perfect pentru cei care nu vor sa investeasca o suma foarte mare intr-un dispozitiv de tip smartphone care desi are un pret nu foarte mare impresioneaza la capitolul performante tehnice. 
        Are un design frumos fiind construit mare parte din materiale de calitate respectiv policarbonat care nu retine amprentele pe partea din spate. Are un display de 5 inchi (dimensiunea ideala) si nu cantareste nici foarte mult aproximativ 129 grame. 
        In partile laterale acesta este prevazut cu clasicele butoate de tip On/Off dar si cel de volum care vor facilita un bun control al dispozitivului.
        Vonino ZUN XO 4G vine cu un ecran IPS ce suporta o rezolutie HD cu 1280 x 720 pixeli oferint o experienta remarcabila utilizatorului, acesta fiind capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna cat mai apropiate de realitate.
        Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul performant de la MediaTek de tip Octa Core tactat la o frecventa de 1.3 Ghz, memoria RAM de 2 Gb DDR3 si spatiul de stocare de 16 Gb ruland astfel cu succes sistemul de operare Android 5.1. Suplimentar ii poti atasa acestuia un card de memorie microSD de pana la 64 Gb.
        Camera foto principala cu blitz integrat are un senzor de 13 MP si are caracteristici de Auto Focus, fotografiere din mai multe unghiuri etc, iar cea frontala este dotata cu un senzor de 5 MP. 
         Sta bine si la capitolul posibilitati de conectare fiind dotat cu sistem de transmisie date prin bluetooth 4.0, receprie date internet prin Wi-Fi, are un GPS incorporat cu harti incluse si radio FM. Functiile suplimentare de MiraCast si Cast Screen te vor putea ajuta sa proiectezi continutul ecranului pe un Smart Tv si astfel te vei putea juca jocurile tale preferate pe un ecran mult mai mare. 
        Acumulatorul de capacitate 2000 mAh iti va asigura o autonomie de pana la 48 de ore in conditii de utilizare medie.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un telefon accesibil ca pret, dotat cu majoritatea functiilor de care poate vei avea nevoie zi de zi: Verifica oferta pret

         Daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin de atat, acesta avand o reducere destul de consistenta: Verifica pret redus


                               

         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)