Masina de spalat rufe Arctic AED5040A++ pret si specificatii tehnice

       Masina de spalat rufe Arctic AED5040A++ este alegerea perfecta daca esti in cautarea unei masini de spalat nu foarte scumpe care sa se bucure de o varietate de functii si programe care sa o propulseze in categoria electrocasnicelor ce merita luate in seama. Desi nu este una dintre cele mai scumpe dispozitive de acest tip, aceasta se descurca destul de bine, vine dotata si cu panou de control cu afisaj digital ce poate fi utilizat simplu si intuitiv.
       Are un design slim, nu este nici foarte mare fiind potrivita chiar si pentru un apartament nu foarte spatios fiind caracterizata de urmatoarele dimensiuni 84 x 60 x 42.5 cm.
       In ceea ce privesre programele de spalare, acestea nu se deosebesc aproape deloc de cele ale unui produs superior din punct de vedere al calitatii. Potii alege dintr-o varietate destul de mare de programe de spalat special create pentru a raspunde solicitarilor unei game largi de tipuri de tesaturi: program bumbac, lana, sintetice, delicate, consum redus de energie etc.
        Masina de spalat cu incarcare frontala Arctic AED5040A++ are o viteza de rotatie de 1000 rpm si face parte din clasa de eficienta energetica A++. Are o capacitate de stocare rufe de pana la 5 Kg si un consum energetic estimat anual de 0.72 kWh. 
         Cu programul Express 14 minute rufele tale vor fi gata spalate in doar cateva minute. Pentru camasi si articole fine din bumbac beneficiezi deasemenea de un program special care spala eficient la o temperatura nu foarte mare protejand astfel tesatura lor.
        Consumul mediu anual de apa este estimat undeva la valoarea de 7700 litri de apa cu un nivel al zgomotului la spalare/centrifugare de 59/77 dB.
        Este dotata si cu sistem automat de blocare functii si comenzi panou de comanda foarte util atunci cand ai in jur copii mici dar si cu sistem electronic de control balans ce echilibreaza si distribuie in mod uniform rufele in interiorul cuvei diminuand astfel zgomotul si vibratiile. 

 Recomandare:

          Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici
          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici  
                                     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)