Masina de spalat vase Star-Light DWV-106WH pret si specificatii tehnice

      Daca spalatul vaselor din fiecare zi devine o povara din ce in ce mai problematica iti recomand achizitionarea masinii de spalat vase Star-Light DWV-106WH. Si nu costa nici prea mult, pretul acesteia fiind unul de buget, dotata cu functii si tehnologii de ultima generatie. Nu o sa ai probleme nici din pricina dimensiunilor deoarece nu este nici prea mare avand un design slim care s-ar potrivi de minune oriunde ai instala-o in bucataria ta. 
       Nu consuma nici prea multa energie electrica fiind incadrata in clasa de consum A+ si are o capacitate totala de spalare vase de pana la 10 seturi. Masina va spala vasele in locul tau si astfel vei putea petrece mai mult timp cu familia ta. 
       Programele de spalat 6 la numar acopera o gama larga de utilizari cum ar fi: program intensiv (recomandat pentru pete dificile), program Bio/Eco (consum redus de apa si energie electrica), program pentru pahare, program rapid, prespalare etc. Cu optiunea incarcare la jumatate vei putea spala eficient o cantitate mai mica de vase cu un consum redus de apa si energie electrica. Datorita compartimentelor speciale din interior vei putea spala pe langa vase si alte elemente de vesela cum ar fi pahare, vase din ceramica totul in deplina siguranta.

Recomandare: 

     Consider ca este un bun care ar trebui sa il aiba orice gospodina mai ales ca nu este o investitie nici foarte scumpa care te va scuti de timp pierdut in fiecare zi: Verifica oferta pret

     Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere consistenta de pret: Verifica pret redus



                                 
      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)