Calorifer electric Star-Light YOHF13 pret si specificatii tehnice

        Caloriferul electric Star-Light YOHF13 este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant dotat cu cele mai noi tehnologii capabil sa faca fata cu bine temperaturilor scazute din timpul iernii si sa ofere caldura de care ai nevoie. In curand se va instala frigul asa ca e cazul sa te asiguri inca de pe acum ca totul va fi bine si pe timp de iarna. 
         Caloriferul electric Star-Light YOHF13 este util atat si pentru cei care au deja o centrala termica instalata deoarece pana se raceste de-a binelea il poti folosi pe acesta ca sursa de incalzire.
        Caloriferul electric Star-Light YOHF13 are o putere de aproximativ 2500 W, putere distribuita prin caldura eliberata prin cei 13 elementi.
        Termostatul reglabil poate fi setat in una din cele 3 trepte de incalzire in functie de preferinte. Este recomandat pentru incaperi de pana in 62 metri cubi. Protectia anti incalzire opreste automat functionarea acestuia in cazul in care este depasita limita de temperatura optima a componentelor sale.
        Cablul de alimentare are o lungime de aproximativ 3 metri, este dotat si cu roti pentru a fi transportat si depozitat mai usor si cantareste aproximativ 15 Kg. 
Recomandare:
        Este solutia ideala acum in prag de sezon rece, un calorifer performant de la Star Light disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere semnificativa, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat
                  
                        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)