Ochelari realitate virtuala Samsung Gear VR pentru pasionatii de jocuri

      Ochelarii realitate virtuala Samsung Gear VR sunt un must daca esti un gammer autoproclamat, un accesoriu foarte la moda in ultima vreme care te va conduce sa experimentezi noi dimensiuni ale lumii virtuale impreuna cu cele mai noi jocuri de pe dispozitivele mobile. 
      Are un design inovativ care se pliaza perfect pe zona fetei oferind confortul pe care fiecare utilizator si l-ar fi dorit si o experienta extraordinara in ceea ce priveste modul de interactiune cu mediul virtual. Este mult mai usor ca alte versiuni aparule pe piata si este dotat cu o multitudine de senzori si functii printre care: Senzor accelerometru, giroscop, proximitate buton de control volum si focalizare manuala. Ofera un unghi de vizualizare destul de bun pentru un astfel de dispozitiv de pana la 96 de grade.
    Dispozitivul functioneaza impreuna cu cele mai noi terminale dezvoltate de cei de la Samsung si anume modelele S6, S6 Edge, S6 Edge+, Galaxy Note 4 si 5.

Recomandare:

       Daca ai de gand sa investesti ceva bani intr-un astfel de dispozitiv iti recomand Samsung Gear VR, un dispozitiv complet care iti va imprima niste senzatii extraordinare, totul la un pret aceptabil: Verifica oferta pret

      Mai multe detalii tehnice, si imagini poti vedea si pe pagina producatorului aici


     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)