Congelator Star-Light CF-157AP pret si specificatii tehnice

      Congelatorul Star-Light CF-157AP este solutia ideala daca esti in cautarea unui dispozitiv frigorific de capacitate medie, nu foarte mare cu un consum energetic moderat la un pret accesibil. Daca majoritatea produselor de acest tip se gasesc la preturi destul de mari dar si avand o capacitate destul de mare ce aduce implicit si un consum energetic mai mare, congelator Star-Light CF-157AP este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv de tip congelator pe care sa il folosesti sezonier. 
     Star-Light CF-157AP este un dispozitiv de tip congelator cu o capacitate de 157 de litri care este distribuita in mod uniform pe 5 compartimente complet detasabile. Acesta are o eficienta de congelare de 10 Kg la 24 de ore iar in cazul unei pene de curent aceasta are o autonomie de pana la 30 de ore pana se dezgheata in totalitate.   
     Nu consuma nici foarte multa energie electrica, acesta fiind incadrat in clasa de consum A+ cu un consum energetic de aproximativ 0.58 kWh/24 de ore.
      Sistemul de dezghetare este unul manual si de aceea este recomandat la anumite perioade de timp sa fie scoasa din functiune si dezghetata in totalitate pentru o eficienta de racire mai buna. Consider ca putem trece cu bine peste acest aspect in special daca analizam oferta foarte buna de pret din magazinele online pentru acest produs.

Recomandare:


          Este alegera perfecta daca iti doresti un dispozitiv frigorific care sa faca fata cu brio temperaturilor de afara, performant si disponibil la un pret foarte bunVerifica oferta pret

           Daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret: Verifica pret redus


                             

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)