Vitrina frigorifica Arctic V 245 pret si specificati tehnice

     Arctic V 245 este alegerea perfecta daca iti doresti o vitrina frigorifica de dimensiune medie, perfecta pentru a pastra in cele mai bune conditii sticlele de vin dar si alte alimente la indemana. Este una dintre cele mai ieftine dispozitive electrocasnice de acest tip lucru vizibil si prin designul destul de rudimentar al acesteia in care culoarea alba mata face ca aceasta sa se potriveasca perfect in orice colt al casei tale.
      Vitrina frigorifica Arctic V 245 are un volum total de pana la 240 de litri fiind organizata ca spatiu pe 5 nivele de rafturi din sticla rezistenta. Interiorul luminat iti va facilita accesul la produsele alimentare chiar si in conditii de luminozitate exterioara mai redusa.
       Sistemul de dezghetare automat va facilita deghetarea in timpul functionarii, astfel ca nu va mai trebui sa o opresti de tot ca la celelalte modele. Este silentoasa si pe timp de noapte avand un nivel al zgomotului estimat in jurul valorii de 42 dB.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici
          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici
                                      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)