Masina de spalat LG F12B8NDA7 pret si specificatii tehnice

       Cei de la Lg si-au dezvoltat in ultima vreme o intreaga gama de masini de spalat foarte bine dotate din punct de vedere tehnic si nici foarte scumpe, dintre care face parte si LG F12B8NDA7. Aceasta reprezinta o alegere perfecta daca iti doresti un dispozitiv de spalat rufe performant care sa apartina unui brand de incredere, dotata cu o multitudine de functii si programe, totul la un pret accesibil.
        LG F12B8NDA7 este o masina foarte aspectoasa si din punct de vedere al designului, eleganta, moderna potrivindu-se perfect in spatiul locuintei tale ce se vrea a fi un loc in care tehnologia sa fie la locul ei acasa. Panoul central este alcatuit din setrarul pentru detergenti, butonul rotativ principal si cel mai important un display LED care iti va indica functiile active ale programului in lucru dar si timpul ramas pana la finalizarea programului. 
        Nu ocupa nici foarte mult spatiu fiind potrivita si pentru un apartament nu foarte mare avand urmatoarele dimensiuni: 60 x 45 x 85 cm. 
        Din punct de vedere tehnic aceasta are o capacitate de incarcare de pana la 6 Kg rufe, 13 programe prestabilite pentru spalatul rufelor eficient la o viteza de centrifugare de pana la 1200 rpm. Printre optiunile disponibile ale acestei masini de spalat se numara urmatoarele: Baby Care (elimina urmele fine de detergent din haine protejand pielea sensibila), Bumbac, Bumbac Eco, lana, sintetice, Sports Wear (haine tip echipament sportiv), delicate, rapid 30 de minute, Duvet, intensiv si clatire+stoarcere. 
        Motorul cu functie Direct Drive 6 Motion executa o miscare uniforma a cuvei in directii cat mai diferite pentru o spalare eficienta prin patrunderea apei in interiorul tesaturii eliberand astfel mult mai usor murdaria. Acest lucru reduce simtitor perioada de functionare a masinii de spalat in timpul programelor de lucru economisiind energie electrica (clasa energetica A+++). 
        Sistemul de detectare a incarcaturii va identifica de fiecare data prin senzorii instalati in interiorul cuvei cantitatea de rufe din interior si va optimiza timpul de lucru dar si consumul de resurse la aceasta. Utilizand functia de autodiagnosticare veti avea afisat pe ecran mesaje de tip cod eroare care va va indica problemele cu care se confrunta masina de spalat. Toate informatiile despre aceste coduri de eroare le gasiti in cartea tehnica care vine odata cu masina de spalat in pachet.
         Consumul mediu anual de apa inregistrat de masina de spalat LG F12B8NDA7 este undeva la 10000 de litri iar cel energetic de 171 kW/an. De remarcat este si faptul ca aceasta este si silentioasa reprezentand astfel un avantaj deoarece o vei putea utiliza chiar si noaptea (nivel zgomot 58 dB).

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici
          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului
 aici

                             
        
        
       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)