LG G5 reducere consistenta la eMag

       LG G5, unul dintre cele mai frumoase telefoane cu Android beneficiaza zilele acestea de o reducere considerabila, pret la care consider ca este un best buy al momentului (reducere 600 lei) - Verifica oferta pret
       Ecranul de 5.5 inchi AMOLED de inalta rezolutie este conturat cu o margine fina care ii ofera telefonului un design aparte.
       Pe spatele telefonului se gaseste un cititor de amprenta iar pe latura dreapta sunt dispuse butonul de power si tastele pentru reglarea volumului.
   
    Display-ul IPS este unul destul de generos, masoara in diagonala 5.3 inchi si suporta o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli.
       La capitolul performante tehnice acesta este dotat cu un procesor de tip Qualcomm Snapdragon 820 Quad Core, 4 Gb de memorie RAM, are un spatiu de stocare disponibil de 32 Gb extensibil prin atasarea unui card microSD.
       Camera foto principala este un model Dual Camera cu doi senzori de imagine: unul de 16 MP care inregistreaza imagini la un unghi de 70 de gradesi altul de 8 MP care inregistreaza imagini la un unghi de 135 de grade. Camera foto de pe fata are in dotare un senzor de 8 MP. 
       Acumulatorul de capacitate 3000 mAh beneficiaza de functie incarcare rapida - Quick Charge 3.0, reusind sa fie incarcat complet in aproximativ 30 de minute.

      Reducerea curenta de 600 lei il aduce la un super pret pentru cei care isi doresc un super telefon cu performante de top la un pret excelent: Verifica pret actualizat Lg G5



Telefon mobil LG G5, 32GB, 4G, Gold Telefon mobil LG G5, 32GB, 4G, Gold

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)