Televizor LED Vivax Imago TV-55LE74T2 pret si specificatii tehnice

     Vivax Imago TV-55LE74T2 este un televizor LED care se incadreaza in categoria Non Smart care beneficiaza de un ecran generos Full HD de 140 cm, disponibil zilele acestea la un pret mai mult decat accesibil. Pretul este dictat si de faptul ca acesta este un model produs la noi in tara, cei de la Vivax reusind in ultimul timp sa ridice stafeta la un nivel foarte bun raportat la ceea ce gasim din import. 
     Functionarea sa este intuitiva, nu detine functii smart, iar ca design este destul de subtire si este construit din materiale de calitate. Cele doua picioruse ii ofera o stabilitate buna chiar si pe suprafete lucioase iar privit de la distanta toata atentia ta va fi focusata asupra ecranului care ofera imagini superbe la o rezolutie Full HD. 
     Ecranul LED ultraslim masoara in diagonala 140 cm si suporta rezolutii Full HD oferind cursivitate imaginilor indiferent de evenimentul transmis. Imaginile transmise au o luminozitate de 280 cd/m2 iar contrastul nativ are o valoare de 5000:1. 
     Timpul de raspuns este de aproximativ 6 ms iar unghiul de vizibilitate de 178 de grade. Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare stereo  ce livreaza impreuna o putere de 20 W.
      Este compatibil cu cele mai noi tipuri de transmisii DVB-T/DVB-C fiind capabil sa receptioneze o multitudine de posturi TV atat in format digital cat si analogic. Pentru control de la distanta facil, poti folosi si telecomanda din dotare, cu ajutorul careia vei face si primele configurari in ceea ce priveste setarile de programe, culoare sau luminozitate.
      Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 3 porturi HDMI, un port component, 1 port USB 2.0, slot CI+, minijack pentru casti, si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.


Recomandare:

       Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor de dimensiuni mari capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna disponibil la un pret foarte bunVerifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

                         Televizor LED Vivax Imago, 55", 140 cm, LED TV-55LE74T2, FullHD


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)