Aragaz Beko FSGT62110DXO pret si specificatii tehnice

     Un aragaz performant de gatit poate insemna o bunastare in ceea ce priveste modul de preparare al alimentelor dar si un ajutor de nadejde in momentele de foc cand doresti sa pregatesti un nou meniu pentru a lua masa impreuna cu familia. Beko FSGT62110DXO este aragaz de gatit interesant si din punct de vedere al aspectului, culoarea gri metalizat potrivind-use perfect cu ideea de a avea o casa moderna si multifunctionala. Panoul central de comanda cu 6 butoane rotative clasice actioneaza independent ochiurile de gaz prin rotirea stanga dreapta la un unghi de 90 de grade. Modul de operare este silentios, reglajul fiind unul precis si usor de executat. Daca primele 4 butoane sunt cele corespunzatoare ochiurilor de foc, celelalte doua seteaza temperatura la termostat si timerul.  
     Termostatul aragazului cu 5 trepte de temperatura, ridica temperatura in cuptor de la 40 – 240°C, ce este o functie utila, cu ajutorul careia vei putea monitoriza temperatura din interior (in special in cazul prajiturilor). In dreapta panoului se afla timer-ul din dotarea acestui model, ce este un sistem mecanic de monitorizare a timpului de coacere cu o durata de maxim 100 de minute. La sfarsitul timpului fixat de noi un semnal sonor ne avertizeaza de terminarea ciclului de coacere. Panoul are si 2 butoane push-button ce actioneaza pornirea rotisorului din dotarea cuptorului, impreuna cu iluminatul cavitati cuptorului si un buton de aprindere electric prin scanteie la 2 maini a arzatorului cuptorului. 
    Panoul de comanda are si un sistem de protectie a butoanelor aragazului in momentul folosirii grill-ului sau a rotisorului. Acest aparat menţine caldura în interior pentru a putea utiliza energia cu o eficienţa extraordinara. Usa cuptorului din geam dublu special, este eficienta din punct de vedere energetic si compacta avand garnitura de etansare. Sticla reflexiva de pe interiorul uşii reduce considerabil temperatura exterioara a acesteia. Datorita uşii cu geam reflexiv, partea frontala a cuptorului este cu 15% mai rece. Geamul interior al usii aragazului Clean Zone este acoperit cu un strat special care permite o curatare usoara, fara a fi necesara utilizarea unor solutii specializate de curatare. 
      Plita aragazului Beko FSGT62110DXO  cu alimentare cu gaz metan dispune de o putere maxima de 7,9 kW fiind impartita intre 1 arzator mic pe gaz cu o putere de 1 kW, 2 arzatoare medii pe gaz cu o putere de 2 kW si 1 arzator mare pe gaz cu o putere de 2,9 kW. Aragazul cu putere totala de 10,4 kW si cu sistem de protectie Safety Plus va intrerupe imediat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Astfel, procesul de preparare se va desfasura in siguranta. Cu aceste arzatoare de la Beko High-Efficiency Gas Burner vei gati mult mai repede. Acest tip de arzatoare sunt cu pana la 25% mai eficiente decat aragazele standard, ceea ce inseamna ca vei economisi timp si bani. Timpul petrecut in bucatarie va scadea cu 35% si vei folosi cu pana la 17% mai putin gaz decat la un arzator obisnuit. Plita cu control mecanic dispune de aprindere electrica integrat prin scanteie, fiind dotata si cu sistemul special impotriva scurgerilor de gaz. 
    Alte caracteristici care trebuie mentionate sunt urmatoarele: email de mare densitate al cavitati interioare usor de curatat, usa cu sistem de curatare usor, pe geamul interior sunt instructiunile pentru gatit si usa cu aspect reflexiv. Ghidul practic aflat pe geamul interior al cuptorului, conține informații privind tipul de alimente, temperatura, nivelul și timpul de preparare. Capacul de protectie al plitei aragazului este din sticla termorezistenta. Spatiul pentru depozitarea ustensilelor pentru bucatarie inspirat plasat in partea de jos a aragazului ne ofera, in plus, certitudinea ca vom avea la indemana toate accesoriile importante, exact cand le dorim. Sertarul din spatiul de depozitare este rabatabil si asigura o deschidere uşoara şi silenţioasa a acestuia. 
    Constructiv cuptorul aragazului are un aspect robust cu un spatiu interior de 59 litri, fiind dotat cu: iluminare interioara cu bec de 15 – 25 W, tava pentru scurgere grasimii, tava pentru dulciuri si gratar din sarma. Acest aragaz este dotat si cu un orificiu de evacuare abur din cuptor. Datorita capacitații de 59 de litri, acest cuptor este destul de incapator. Manerul metalic de culoare negru da o dinstinctie deosebita aparatului. Modelul avand urmatoarele dimensiuni (I x L x A) (cm): 85 x 60 x 60 si o greutate neta de 42,8 Kg este o optiune de luat in seama datorita functiilor si dotarilor tehnice de care dispune. Arzatorul cu flacara, amplasat in partea superioara a cuptorului, este foarte practic si util la pregatirea gratarului, chiar si pentru paine prajita. 
     Cu grill-ul de putere de 2,5 kW cu alimentare pe gaz metan, obţinem cele mai bune rezultate la rumenire, chiar şi cu vase mai mici. Optiunea grill face ca rumenirea paini prajite sa fie rapida si usoara. Este cea mai buna modalitate de a rumeni painea prajita servita la micul dejun, de a prepara kebab si legume si de a face toppingurile mai crocante.
     Un accesoriu util pentru obţinerea unor preparate din carne crocante şi bine rumenite, recomandat mai ales pentru prepararea carnii de pasare este si rotisorul din dotarea aparatului. Interiorul cuptorului este emailat cu un email de calitate superioara, neted şi impermeabil. În acest fel caldura este reflectata, nu absorbita şi apoi distribuita uniform în interiorul cuptorului. Consumul de energie este redus, iar rezultatele sunt excelente. Grasimile nu se vor depune pe stratul de email, iar curaţarea va fi mai uşoara. 

Recomandare: 

    Este alegerea perfecta daca iti doresti un aragaz performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret 
     Primesti garantie extinsa la 5 ani daca il comanzi de aici 

    Zilele acestea poate fi achizitionat la reducere, discount-ul fiind aplicat pentru o perioada de timp limitata astfel: Verifica pret actualizat

                              Aragaz Beko FSGT62110DXO, 4 Arzatoare, Gaz, Aprindere electrica, Clean Zone, Reglare presiune gaz natural, 60 cm, Inox




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)