REVIEW: Horizon 43HL7520U - Televizor LED cu ecran 109 cm 4K Ultra HD

    Daca iei in calcul achizitia unui televizor accesibil ca pret, iti recomand Horizon 43HL7520U, un televizor LED din generatia 2018, ce beneficiaza de un ecran de 109 cm care suporta rezolutii 4K Ultra HD. De cand s-au lansat pe piata din Romania cei de la Horizon s-au remarcat prin produse de calitate cu raport pret/calitate foarte bun. In cazul de fata, avem un model cu diagonala generoasa, fara functii sau dotari Smart, potrivit celor care isi doresc un produs de calitate, insa nu doresc sa plateasca in plus doar pentru marketing sau brand. Calitatea produsului este inca o data demonstrata de garantia extinsa de pana la 5 ani, ce personifica acest model ca unul bun functional pe durata de timp indelungata.

                        Televizor LED Horizon, 109 cm, 43HL7520U, 4K Ultra HD
       Experienta cinematrografica furnizata de acest ecran cu suport rezolutie 4K aduce in fata ta imagini bine definite sub aspectul culorilor, contrastului si al numarului de pixeli. Cu un ecran de 109 cm, acesta reprezinta o dimensiune potrivita pentru un living de dimensiuni medii, sau mai mare, daca tinem cont de regula distantei minime fata de ecran de 3-4 metri. Acesta este inconjurat de rame din plastic calitativ care acopera o suprafata minima astfel incat intreaga atentie sa fie focusata pe ecran. Stabilitatea este data de cele doua picioruse pozitionare simetric in cele doua extremitati ale ecranului. Suprafata de vizualizare extinsa si rama fina de jur imprejur, sunt atuurile unui design care imbratiseaza necesitatile moderne ale anului curent. Este usor de montat dintr-o camera in alta, modelul de fata cantarind nu mai mult de 8.2 Kg. 

                     

     Display-ul de tip Direct LED suporta rezolutii 4K Ultra HD cu 3840 x 2160 pixeli. Contrastul dinamic este de 1200:1 iar luminozitatea de 350 cd/m2. Privit din lateral acesta are un unghi de vizibilitate destul de larg de pana la 178 grade. Detaliile nu se pierd nici atunci cand vine vorba de miscare excesiva, cum se intampla in cazul filmelor de actiune sau a evenimentelor sportive, motorul de prelucrare Clear Motor Engine Dinamic oferind o trecere lina intre cadre fara pierdere de informatie, cu o rata de refresh de 100 Hz.
      Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare pozitionate simetric de putere 2 x 8W. Acestea beneficiaza si de caracteristici speciale de transmisie sunet cum ar fi: NiCAM Stereo, Egalizator in 5 benzi, Dolby Digital Plus, DTS HD si DTS TruSurround HD. Sunetul este distribuit in egala masura in interiorul camerei reusind astfel sa creeze o atmosfera speciala care sa te introduca in mijlocul actiunii filmate.
      Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona. Cu ajutorul functiei de PVR (Personal Video Recorder) vei putea acum inregistra emisiunile si filmele preferate direct pe suport stick sau HDD extern. Cu ajutorul parolei unice și al telecomenzii televizorului HORIZON, ai acces la funcțiile avansate de management asupra imaginilor și mesajelor de întâmpinare afișate pe TV, ce furnizeaza o diferentiere sporita in industria hoteliera. Mai mult, toate setările realizate de tine pot fi copiate pe alte televizoare (USB cloning), dar și securizate astfel încât să poti limita accesul persoanelor neautorizate (OSD Disable On/Off). Deasemenea poti folosi portul USB si ca pleyer media, acesta avand capacitatea sa citeasca fisiere video in format AVI, MKV, H.265 / HEVC, VOB, DAT, MP4, 3GP, ASF, WMV. 
      Navigarea in meniul programabil este intuitiva deoarece acesta are meniu si in limba romana. Odata setate posturile Tv vei putea face toate ajustarile de imagine cu ajutorul telecomenzii din dotare, avand o arie de semnal de pana la 5-6 metri. Folosirea in timp poate deuce la un consum de energie foarte mare, astfel ca cei de la Horizon au dezvoltat un sistem de proiectie a luminii ECO, care in timp mai scade din intensitate, pentru a limita astfel valorile inregistrate la factura de curent. 
     Cu ajutorul playerului integrat vei putea viziona filmele si serialele tale preferate simplu prin atasarea unui stick de memorie sau HDD extern la iesirea USB a televizorului. Sta bine si la capitulul posibilitati de conexiune si voi mentiona aici iesire 2 HDMI, SCART, Slot CI+, intrare PC, iesire digitala optica, iesire audio, USB, si minijack casti. 
     Daca doresti sa ai o perspectiva inedita asupra imaginii la inaltime, va trebui sa achizitionezi in plus si un suport tv, care sa aiba standardul VESA 200 x 200.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant cababil sa redea imagini de calitate disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

       Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pretVerifica pret redus

       Primesti garantie extinsa la 5 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici 

                            Televizor LED Horizon, 109 cm, 43HL7520U, 4K Ultra HD

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)