Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

    Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot s-a dovedit ca este foarte utila pentru acei oameni foarte ocupati, sau care vor sa manance mai usor si mai sanatos. Acest aparat de gatit se poate folosi atat pentru retete adresate adultilor cat si pentru copii. Avantajul cel mai mare de a detine acest aparat de gatit, il constitue independenta de bucatarie. Pentru ca nu mai este la moda sa te obosesti, sa transpiri, gatind in picioare in preajma aragazului, poti apela cu succes la acest aparat de la Tefal.

      In acest sens, ai bagat cartofii si legumele, ai pus programul preferat de gatit si ai plecat in oras sau participi la alte activitatii. Datorita programatorului electronic ce iti da libertate de miscare, te poti intoarce de exemplu peste 2 ore si sa gasesti mancarea gata facuta care este pastrata calda. In acest sens aparatul poate fi folosit si de persoanele singure care nu stiu sa gateasca, sau care au un program zilnic incarcat si nu au timp sa comande un pranz la restaurant. Tefal CY505E30 One Pot gătește pentru tine, amână pentru tine, încălzește pentru tine și de asemenea, gândește pentru tine. Gătește de până la 50% mai rapid decât gătitul tradițional și este foarte ușor de folosit datorită panoului de comandă care funcționează cu o singură atingere a funcției dorite.


  
      Folosind aceasta tehnologie avansata nu mai este nevoie sa mai pazesti aragazul si chiar poti sa pregatesti o reteta sanatoasa simplu si rapid. De exemplu poti sa faci 4 snitele de pui cu doar o lingura de ulei, sau o omleta la fel cu doar o lingura de ulei. Cu aceasta procedura simpla de gatit, pregatesti o reteta sanatoasa si cu resurse de materie prima redusa. Dintre toate aparatele pe care le putem folosi la bucatarie, inclusiv un robot de bucatarie, acest aparat este cel mai folosit. Noua oala cu presiune de la Tefal CY505E30 One Pot este un aparat de gatit multifunctional din otel inoxidabil in exterior, cu capacitatea de 6 litri, care gateste sub presiune zeci de retete. Cu 25 de programe presetate, funcție de încălzire și funcție adițională de iaurt, acesta te va uimi cu rezultate prefecte. Carcasa este fabricată din oțel inoxidabil cu protecție de supraîncălzire. Capacitatea de 6 l și puterea de 1200 W vor face față oricărei provocări.
                                     

       Cu acest aparat multfunctional poti: praji, coace, fierbe, face tocana, a gati la aburi, sau mai pe scurt, este un aparat minunat pentru a gati mancaruri multe si delicioase in cel mai scurt timp si cu un minim de efort. Acest aparat minune poate sa inlocuiasca cu usurinta si: O tigaia; O oala de fierbere traditionala sau un aparat de gatit cu aburi. In acest sens acest aparat multifunctional, are in dotare 25 programe pre-setate de gatit: Tocanita; Supa; Orez; Peste; Carne; Paste; Slow Cook (care face treaba unui aragaz cu ardere lenta); Fast Reheat (reincalzire rapida); Steam (gatire cu abur); Keep Warm (mentinere la cald); Delay Timmer (intarziere). Ca bucatar al casei ai de obicei doua optiuni cand vine vorba de preparatul mesei: semi-preparate gatite la microunde in cateva minute, care nu sunt nici sanatoase nici gustoase, sau mese copioase si sanatose din mai multe feluri care dureaza ore in sir sa le prepari. Facand achizita acestui aparat care nu costa o avere, poti sa economisesti resurse energetice si nu in ultimul rand este si foarte usor de folosit, incat poti sa transformi cateva bucati de carne, intr-o masa delicioasa pentru intreaga familie. Acest aparat din punct de vedere constructiv, contine un vas de gatit din aluminiu cu suprafata anti-aderenta, care se poate detasa usor, pentru o curatare usoare sau pentru servirea preparatelor gata pregatite. Datorita formei constructive si a efectului termic pe intreaga suprafata a vasului din interior, ajuta la gatirea uniforma a preparatelor.

      Datorita presiunii mai ridicate din interiorul vasului si a capacului metalic care este echipat si cu o supapa de siguranta la supra-presiune, temperatura de fierbere va fi mai ridicata de 100°C, astfel ca timpul de preparare poate fi redus cu pana la 90%. In acest scop capacul trebuie sa fie inchis complet, inainte de a selecta o functie de gatit. Pentru a inchide vasul este nevoie sa rotiti capacul in sensul acelor de ceasornic si sa verificati ca supapa de supra-presiune sa fie inchisa daca gatiti sub presiune.

                                


        Suprafata interioara anti-aderenta a vasului din interior, nu permite alimentelor sa se lipeasca si le ajuta sa-si pastreze proprietatile si calitatile nutritive, pastrand pana la 95% din cantitatea de vitamine: C, B1, B2 si B6. Toate functiile de gatire sunt usor de controlat datorita panoul de control digital, care ofera informatii despre programul selectat si timpul de functionare. Cu ajutorul tastelor cu control digital prin atingere de pe panoul de comanda putem sa accesam 6 programe presetate si 6 moduri de gatire. Cu butonul Stew din stanga panoului de comanda putem sa accesam o functie de gatit tocanita, sau sa putem sa facem o selectare rapida a 3 programe de gatit, unde folosim ingrediente din: Orez; Peste; Carne. Iar in partea dreapta a panoului de comanda, putem sa accesam programele de gatit pentru: Paste; Supa sau Rumenire. Cu ajutorul functiei de rumenire, preparatele tale vor fi acoperite de o crustă crocanta si apetisanta. Iar functia de gatire cu abur iti da posibilitatea de a gati preparate sanatoase care isi pastreaza aroma si textura. La acest mod de gatire, aburul puternic patrunde uniform in alimente, ne agresand-ule termic, astfel legumele isi vor pastra vitaminele, iar carnea va ramane frageda si suculenta.

      Aparatul este dotat si cu Timmer cu optiune de pornire intarziata de la 1 la 24 ore. Aceasta programare electronica iti oferă posibilitatea sa pui ingredientele in vasul de gatit cu maxim 24 de ore inainte ca preparatul sa fie gata si servite la masa. Iar cu butonul de Time ajustam timpul de gatire. Timpul de gatire si de pornire intarziata se ajusteaza cu ajutorul a doua taste cu semnul grafic de (+) si de (-). Cu ajutorul tastei cu functie dubla de Keep Warm/Slow Cook accesam functiile de mentinere la cald si de gatire lenta. Prin activare functiei Keep Warm, dupa finalizarea procesului de gatire, aparatul trece automat la mentinerea mancari calda pana in momentul servirii. Aceasta functie poate fi folosita si in cazul dospirii aluatului sau a prepararii iaurtului de casa. Cand apasati tasta Cancel panoul de control devine inactiv, Iar cand apasati in timpul derulari unui program de gatire, programul in curs va fi anulat cu indicatie pe display. Pentru a accesa o functie de reincalzire a alimentelor deja preparate, introduceti alimentele procesate in vas, inchideti capacul si apasati tasta Fast Reheat de pe panoul de comanda.



     Acest aparat cu puterea de 1200 W, cu sistem anti-alunecare, avand greutatea de 4,88 Kg si dimensiunile de (W x D x H)mm: 340 x 330 x 360 ne va bucura inca de la prima folosire iar multitudinea de functii ne va ajuta sa preparam mult mai usor orice fel de mancare. Accesoriile ce insotesc acest aparat sunt: Un pahar gradat in ml; Un suport rotund cu gauri pentru gatit la aburi si cablul de alimentare la reteaua de 230 V. Analizand caracteristicile tehnice cu care este prevazut aparatul si a accesoriilor cu care este dotat, oferta este atractiva.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un robot performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

      Primesti garantie 2 ani plus transport rapid daca il comanzi de aici

      Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)