Laptop gaming performant

               Laptopurile gaming oferă ecrane de calitate şi platforme hardware puternice pentru a asigura fluenţa chiar si in jocurile care necesita resurse hardware de nivel superior
              Pasionaţii de jocuri au început să prefere din ce în ce mai mult laptopuri de gaming pentru a se juca cele mai noi titluri, profitând astfel de avantajele unui astfel de sistem în detrimentul clasicelor calculatoare desktop.
              Astfel, dacă te interesează laptopuri performante pentru jocuri, trebuie să le priveşti ca pe înlocuitoare de desktop care vor părăsi cu greu biroul. Partea bună este însă că scapi de numeroasele cabluri şi câştigi mult spaţiu printr-un format compact.
             In continuarea acestui articol am selectat cele mai bune configuratii gaming pentru un laptop iar ca element estetic am cautat ca aceastea sa vina si cu tastatura iluminata pentru a satisface pana si cele mai sofisticate gusturi:
        Din seria LENOVO, pentru un buget intre 3800 RON si 5000: 


 1.  Laptop Lenovo IdeaPad Y50-70 cu procesor Intel Core i7 2.50GHz, Haswell




 
     Iar daca sunteti dispusi sa investiti chiar mai mult puteti alege seria Alienware
   Alienware 18 este o sursa inepuizabila de energie pentru jocuri. Fiecare detaliu este proiectat sa va ofere cea mai intensa experienta posibila. Cadrul din aliaj de magneziu si carcasa din aluminiu anodizat protejeaza ecranul LCD si componentele sale, in timp ce disipatoarele termice din cupru racesc sistemul in interior, ca sa va puteti juca toata noaptea.

                           Alege cele mai bune laptopuri Alienware

 




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)