Primele telefoane aparute in 2015

        Piata telefoanelor mobile este una foarte dinamica existand deja o lupta acerba intre marii competitori care incearca sa ofere cele mai noi tehnologii pe noile dispozitive lansate. Daca a trecut numai o luna din acest an tin sa va spun ca deja avem si primele noutati ale anului.
       Cele mai interesante dispozitive mobile lansate de pana acum in acest an  le puteti urmari enumerate mai jos:

1. Samsung Galaxy Note Edge 4G <<< verifica pret

2. Samsung Galaxy A5 <<< verifica pret

3. Motorola Nexus 6 << verifica pret 

      Deasemenea am observat faptul ca cei de la Lenovo s-au remarcat in mod placut in acest inceput de an lansand doua terminale interesante atat din punct de vedere al caracteristicilor cat si pret. 

1.  Lenovo X2 Vibe 32 Gb, 4G << verifica pret

2. Lenovo Z2 Pro, Dual SIM, 32GB, 4G << verifica pret

      Un alt telefon care as spune eu ca se afla printre remarcatii acestui inceput de an este faimosul Blackphone, smartphone-ul cu functii avansate pentru confidentialitatea si securitatea datelor personale. Se vorbeste ca acest telefon nu poate fi ascultat garantand securitatea convorbirilor atat vocale cat si text de tip sms.

                 Verifica disponibilitate stoc Blackphone

          Cei de la Blackberry in ultima vreme tot incearca sa iasa cumva in evidenta  pastrand insa in mare cam  aceleasi elemente  de design al telefoanelor business cu care ne-au obisnuit pana acum. Daca esti genul de persoana care petrece mult timp la birou sau te afli intr-o functie de conducere de prim rang si vrei cumva sa te remarci cu un telefon avand un design inedit acesta ar fi alegerea ideala. Un telefon pur business ce va iesi cu siguranta in evidenta. 
                         Il poti comanda de aici. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)