eMAG sarbatoreste 15 ani pe 6 decembrie cu reduceri de 10.000.000 lei

      Marti 6 decembrie se implinesc 15 ani de cand eMag exista pe piata din Romania, unul dintre cele mai mari magazine online de cumparaturi la ora actuala, si cum poate fi mai frumos sa sarbatoresti decat cu o campanie de reduceri consistente de pana la 10.000.000 de lei.
      Campania aniversara se activeaza marti, pe 6 decembrie incepand cu prima ora a diminetii. In plus la fiecare comanda primesti si un voucher cadou care va reflecta un procent din valoarea comenzii din cos, voucher pe care il vei putea utiliza intr-o perioada specificata pe care o vei primi pe email. 
      E ocazia perfecta sa iti faci lista de cumparaturi pentru cadourile de Mos Nicolae si Craciun, lista unde poti include pe cei dragi si familia, si de sigur si pe tine. Ca de fiecare data produsele vedeta vor fi urmatoarele:

Telefoane mobile la reducere

Laptop-uri si televizoare la reducere

Electrocasnice mici si mari la reducere

Articole vestimentare si decoratiuni casa la oferta

      Pentru cei care vor sa prinda reducerile inca de la prima ora si vor sa nu mai pateasca ca de Black Friday atunci cand nu au reusit sa prinda primii ofertele vedeta, le recomand sa treaca rapid si sa citeasca ghidul cumparatorului, valabil pentru campania curenta aniversara eMag: Vezi ghid cumparaturi






Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)