HTC Desire 628 telefon mobil la pret excelent eMag

       Htc Desire 628 este un telefon excelent in ideea in care doresti sa faci un cadou pentru cineva sau de ce nu sa iti schimbi telefonul personal, un model care beneficiaza de specificatii hardware de top, totul la un pret accesibil. Este un model care il vei remarca imediat, are un design modern, cu o constructie solida bicolora in combinatii de culori vibrante. Partea frontala complet din sticla se integreaza perfect in cadrul lateral, este subtire si poate fi manevrat usor cu o singura mana.
      Telefonul are un display generos de 5 inchi, o dimensiune ideala pe care sa o poti gestiona cu o singura mana. Ecranul este unul de tip IPS care suporta o rezolutie HD. 
      Telefonul HTC Desire 628 iti ofera posibilitatea de a gestiona in acelasi timp doua cartele SIM, acesta beneficiind de slot Dual SIM pentru cartele care accepta 4G LTE, ceea ce inseamna ca te poti bucura de viteza maxima la internet pentru a urmari actvitatile tale preferate din mediul online. Tipul de cartela folosit este de tip Nano-SIM.
      HTC Desire 628 integreaza un procesor MediaTek MT6753 Octa core, tactat la frecventa de 1.3 Ghz, are o memorie RAM de 3 Gb si un spatiu de stocare intern de 32 Gb. Acesta din urma poate fi extins prin atasarea unui card microSD pana la 200 Gb. Procesorul grafic ARM Mali - T720 desi unul de generatie mai veche va duce cu succes cele mai noi aparitii in materie de aplicatii grafice si jocuri, disponibile pentru a fi descarcate din Android Market.
     Sistemul de operare rulat este Android 5.1 Lollipop la care se adauga o interfata costumizata marca HTC, Sense 7.
     Telefonul se dovedeste a fi un dispozitiv impresionant si sub aspectul camerei foto, cea principala de pe spate avand o rezolutie de 13 MP, lucru care ii da dreptul sa capteze fotografii in detalii extraordinare si sa filmeze in mod Full HD. Camera foto de pe fata este una excelenta pentru poze de tip slefie mai ales ca are un senzor de 5 MP. Camefa foto principala beneficiaza de mai multe functii de captare imagine, printre care: Auto Focus, HD Range, High Dynamic Range, detectie fata si Geotagging.
       In partea de sus a ecranului sunt dispusi unul langa altul cei 3 senzori de lucru: lumina ambientala, senzorul de proximitate si al axelor gravitationate (G-senzor). 
       Bateria de 2200 mAh va duce cu succes sesiuni generoase de gaming, navigare online sau pur si simplu conversatii mobile, autonomia estimata fiind de maxim 40 de ore.

Recomandare:

        Este un telefon mobil care merita luat in seama daca iti doresti un dispozitiv mobil cu un ecran mare foarte bine dotat la capitolul performante hardware capabil sa ruleze aplicatii de ultima generatie: Verifica oferta pret
        
         Il poti achizitiona zilele acestea avand o mica reducere de pret, oferta care consider ca este un adevarat best buy: Verifica pret actualizat


                                Telefon mobil Htc Desire 628, Dual Sim, 32GB, 4G, Sunset Blue

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)