Fier de calcat Philips Smooth Care GC3584/30 pret si specificatii tehnice


  Un fier de calcat de calitate cu functii utile te poate ajuta sa calci mult mai repede si mai usor hainele pe care le-ai spalat. Pentru intalnirile importante dn viata ta ai nevoie sa adopti un stil vestimentar ordonat, hainele sa fie calcate la dunga iar ca sa nu intarzii la ora stabilita acesta trebuie sa te ajute sa termini treaba foarte rapid. Solutia este simpla, Philips Smooth Care GC3584/30 fiind alegerea perfecta in cazul in care doresti sa bifezi cu succes aceste probleme, un fier de calcat ce se va dovedi eficient, care poate fi achizitionat la un pret accesibil.
     Philips Smooth Care GC3584/30 este un aparat de calcat excelent la orice ocazie, arata foarte bine ca design si se deosebeste ca performanta fata de alte modele prin calitatea si precizia talpei de calcat. Manerul este ergonomic iar butoanele de comanda se afla chiar la indemana, in apropierea degetelor.In afara faptului ca arata bine ca design, este un model practic, usor la folosire, lucru care iti va permite sa il manevrezi usor peste hainele pe care doresti sa le calci.    
     Talpa ceramica EasyFlow reprezinta elementul cheie in tot acest angrenaj oferind o trecere usoara peste tesatura. La prima vedere aceasta pare destul de masiva, are o rezistenta sporita la zgariere si este usor de curatat. Fantele de pe suprafata acesteia disperseeaza aburul emis prin orificiile specifice pe toata suprafata de lucru.Varful talpii alungit permite accesul chiar si in acele zone mai greu accesibile oferind rezultate la fel de bune.      
     Fierul de calcat PPhilips Smooth Care GC3584/30 are o greutate de 1.5 Kg, ceea ce il face usor de manevrat pe orice suprafata. Capacitatea rezervorului este de 0.4 litri iar jetul de abur asigurat functionarii acestuia are un debit de pana la 180 de g/min folosind functia de jet abur. Fluxul de abur continuu de pana la 45 g/min iti va oferi cantitatea ideala astfel incat sa nu patezi rufele, ca intr-un final acestea sa arate excelent calcate.     
     In modul de functionare Eco acesta foloseste mai putina energie electrica in timpul functionarii, la anumite intervale de timp daca nu este utilizat devenind inactiv. Sistemul de autocuratare intern elimina calcarul depus in timp pe mecanismele interioare.      
    Sistemul automat de intretinere este dotat cu functie anti-calcar dar si functie antipicurare, care elimina sub actiunea temperaturii si a aburului depunerile de calcar de pe talpa si din instalatia interioara. Fierul de calcat se opreste automat atunci cand il lasi nesupravegheat. Se opreste dupa 8 minute daca este lasat in pozitie verticala si dupa 30 de secunde daca este lasat pe talpa sau pe o parte laterala.  

Recomandare:

    Philips Smooth Care GC3584/30 este un arata de calcat de marca care se va remarca de fiecare data prin capacitatile sale de lucru, disponibil zilele acestea la ofertaVerifica oferta pret

     In plus daca ai succes, pretul acestuia beneficiaza de un discount semnificativ zilele acestea, reducerea fiind aplicata pentru o perioada limitata de timp: Verifica pret redus


                               Fier de calcat Philips Smooth Care GC3584/30, Talpa EasyFlow Ceramic, 2600 W, 0.4 l, 180 g/min, Functie curatare Calc Clean, Mov

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)