eMAG Stock Busters - (9-12 aprilie) OFERTE

     eMag Stock Busters care incepe maine 9 aprilie, te tine in priza timp de 3 zile, pana pe 12 aprilie, cu oferte numeroase si reduceri consistente de pana la 50 %. 
     Startul se da maine dimineata, de la prima ora, timp in care promotiile vor fi active online, sub forma unui catalog cu oferte, disponibil aici
     Din informatiile primite pana la ora aceasta, si desigur din experienta anilor trecuti, aceasta campanie anunta o lichidare a produselor aflate in stoc limitat, sau produse destinate sezonului iarna - primavara, preturile avand un discount de pana la 50%. O alta informatie face referire la stocul de produse, vor fi aproximativ 50.000 de produse in oferta, dar desigur, unde ofertele vor fi si cele mai bune, acelea se vor epuiza primele. 


Cateva din oferte deja se stiu, cea mai interesanta dintre ele fiind pretul de achizitie pentru flagship-ul Huawei P20, un telefon ce a uimit la lansare prin calitatile tehnice de procesare, grafica si nu in ultimul rand camera foto.

REDUCEREA estimata pentru Huawei P20, este de 43 %, din pretul sau initial: Vezi pret actualizat

Telefon mobil Huawei P20, Dual SIM, 64GB, 4G, TwilightTelefon mobil Huawei P20, Dual SIM, 64GB, 4G, Twilight


Un alt gadget care prezinta interes este robotul de aspirare Roborock 2, ce ofera o autonomie de functionare de pana la 2 ore. Cu ajutorul lui Roborock 2 totul e mai simplu, acesta face curatenie in mod independent, datorita coordonarii prin tehnologia wireless si al sistemului senzorial propriu de detectie al obstacolelor.

Pretul actualizat pentru Roborock 2, o gasesti aici: Vezi pret actualizat

                                      Robot de aspirare Roborock 2, 14.4 V, Mop, Autonomie 2h, WiFi, Alb

Televizoarele raman un moft de care noi romanii nu ne putem lipsi. Deci cum probabil ti-ai si dat seama, nu putea lipsi o oferta buna pentru aceasta categorie. Televizorul LED Curbat Smart Samsung, 123 cm, 49NU7302 are o diagonala de 123 cm, rezolutie UHD iar cel mai interesant forma ecranului este una curbata.  

Pretul actualizat pentru Samsung 49NU7302, il gasesti aici: Vezi pret actualizat

                                 Televizor LED Curbat Smart Samsung, 123 cm, 49NU7302, 4K Ultra HD
In categoria electrocasnice, daca cauti o masina de spalat noua, cu functii generale, capacitate 7 Kg si viteza de rotatie 1000 rpm, masina de spalat rufe Slim Arctic APL71012BDW0, beneficiaza de o reducere interesanta. 

Pretul actualizat pentru masina de spalat rufe Slim Arctic APL71012BDW0, il gasesti aici: Vezi pret actualizat

                                     
                                     Masina de spalat rufe Slim Arctic APL71012BDW0, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Alb

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)