Uscator de rufe Heinner HCD-V704B - PARERI (2019)

     Din noua generatie, 2019, uscatorul de rufe Heinner HCD-V704B este o alegere perfecta daca doresti sa scapi de umezeala din casa si sa obtii o uscare rapida a rufelor. Heinner HCD-V704B utilizeaza tehnologia de uscare prin condensare, are o capacitate de 7 Kg fiind un model fiabil pentru o utilizare de lunga durata. In campania actuala modelul curent beneficiaza de o garantie extinsa la 5 ani, totul ca tu sa fi asigurat de buna functionare a acestuia, o garantie in plus la calitatea aparatului in sine. Designul compact, functiile apelabile cu ajutorul panoului de comanda electronic frontal sunt alte avantaje de care tu ca utilizatori beneficiezi atunci cand folosesti uscatorul Heinner HCD-V704B.

                       Uscator de rufe Heinner HCD-V704B, Condensare, 7 kg, Display LED, Lumina cuva, Anti-sifonare, Clasa B, Alb
      Functiile de comanda sunt selectabile din zona panoului de comanda ce include un buton de tip potentiometru central pentru selectia programelor, functie temporizare, programare intarziata sau functioe blocare acces butoane de comanda. . Cu ajutorul programelor speciale, capabile sa trateze chiar si rufele cele mai delicate, uscatorul stie sa aiba grija de tesaturii. Senzorii speciali permit maşinii de uscat rufe să măsoare umiditatea reziduală din haine şi să se oprească automat la atingerea nivelul corespunzător Design-ul special al peretilor laterali ai masinii de uscat reduc foarte mult zgomotul si nivelul vibratiilor in timpul uscari. 
     Uscatorul de rufe Heinner HCD-V704B este dotat cu un motor Brushless Inverter ce asigura o functionare ultra-silentioasa, combinat cu design-ul special are 65 dB la centrifugare, ridicandu-se la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica. Acest motor invertor dinamic are posibilitatea reglari turatiei in limite largi eliminand socul mecanic si de curent la pornire, concomitent cu asigurarea unui cuplu de pornire suficient de mare. Aceasta tehnologie da posibilitatea frânării rapide a motorului cu importante economii de energie electrică avand o protecţie suplimentară a motorului (termică, la sub şi supratensiune, punere la pământ, scurtcircuit, calare rotor etc).

                Imagini pentru Uscator de rufe Heinner HCD-V704B

     Arata bine si din punct de vedere al design-ului avand un aspect general bine conturat de culoare alb. Panoul de comanda situat in partea superioara este prevazut cu un ecran LCD cu control electronic fiind actionat de butoane touch- control vizualizand urmatoarele functii: Start intarziat de la 0 – 24 h, afisare timp ramas, selectare uscare, rezervor condens plin si indicator de filtru scame plin. In jurul butonului de selectie exista pictograme sugestive pentru fiecare tip de program, iar cu ajutorul actionarilor puteti face orice modificari ale parametrilor implicati in ciclul de uscare. Programul Child Lock permite blocarea butoanelor masinii de uscat pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Copiii se pot juca langa masina de spalat, fara ca sa fie supravegheati permanent.

                      Uscator de rufe Heinner HCD-V704B, Condensare, 7 kg, Display LED, Lumina cuva, Anti-sifonare, Clasa B, Alb
      Cuva masini este facuta dintr-un material termorezistent polipropilena de culoare alba iar tamburul iluminat este din otel inox. La acest model la care cuva se lumineaza atunci cand se deschide usa, tot procesul de uscare al rufelor se face prin condensare, apa fiind colectata in cadrul unui rezervor cu indicator de nivel, avand capacitatea de 5 litri care trebuie golit la o anumita perioada de timp. Dimensiunea mare a usii si hubloului de 37,5 cm. ofera usurinta si lejeritate crescuta in manuirea articolelor foarte mari paturi si pilote. 
      Programele de uscare in numar de 15 sunt adaptate la cerintele oricarei persoane, iar folosirea acestora este foarte usoara folosind consola de comanda unde actionarile sunt pe intelesul tuturor. Acest tip de uscator cu incarcare frontala este dotat cu funcţii automate şi programe speciale cu înaltă specializare: Program articole de imbracaminte din bumbac, Program articole din lina, program articole sintetice, Călcare uşoară unde uscatorul vă ajută să reduceţi şifonarea înainte de călcare. Functia anti-sifonare unde datorita acestei functii, la finalul programului rufele vor fi gata-pregatite pentru purtat, prin actiunea blanda a tamburului, care dezlipeste hainele, previne incurcarea acestora si le aseaza fara a le sifona. Programul creat special de 10 de minute pentru uscarea camasilor actioneaza bland, la temperaturi scazute de maxim 40ºC, asigurand protejarea acestor articole de imbracaminte. Program de uscare pentru calcare bumbac; Uscare bumbac; Uscare suplimentara bumbac. Program de: Sintetice-ExtraSintetice-StandardSintetice. Masina are functia uscat articole sportive, care este un program creat special pentru obiectele de îmbracăminte dedicate activitățiilor în aer liber, precum costume de ski, sau cele confecționate din spandex și microfibre. Refresh programul elimina mirosurile neplacute din rufele ce au nevoie de o simpla improspatare. Nu necesita spalarea prealabila a rufelor. Mixed program dedicat uscarii rufelor sintetice impreuna cu cele din bumbac, la o singura incarcare a masinii. Baby Care acest program permite uscarea rufelor bebelusului, cu grija maxima si un control atent al climatului din interiorul cuvei, cu ajutorul senzorilor de temperatura si umiditate. Program Jeans uscare perfecta si omogena chiar si pentru tesaturile groase. Cu programul My Cycle putem sa personalizam programul cel mai adaptat timpului pus la dispozitie si exigentelor noastre. Accesand programul Express 29' putem reduce timpul de uscare cu 10% a programelor speciale: jeans, mix, sport si camasi. Buzzer ai optiunea setarii intensitatii volumului semnalului sonor ce indica finalizarea programului de uscare, sau de a-l dezactiva, in functie de preferinte.
       Heinner este dotat cu opţiuni comode, precum pornire întârziată, care vă permite programarea pornirii la orice moment al zilei, de exemplu noaptea, când energia are un cost mai redus. Masina este suficient de ingusta pentru a fi incadrata in spatiile mici din baie sau bucatarie, avand (IxLxA cm) 84,5 x 56.3 x 59.6 si o greutate de 41 Kg. Avem de-a face cu o masina de uscat rufe de putere 2700 W economica si din punct de vedere al consumului energetic fiind incadrata in clasa de eficienta energetica B, cu un consum de 4,47 kW/h la un ciclu de uscare de 140 de minute la capacitate maxima. Consumul mediu anual de energie al uscatorului este de 561 kWh/an

Recomandare:

    Este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de uscat performanta care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

   Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

   Primesti garantie 5 ani fara costuri suplimentare, iar transportul e gratuit daca o comanzi de aici


                                   Uscator de rufe Heinner HCD-V704B, Condensare, 7 kg, Display LED, Lumina cuva, Anti-sifonare, Clasa B, Alb 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)