Televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32N5302, specificatii tehnice (review)

   Samsung 32N5302 este un televizor pe care il recomand tuturor, un model perfect pentru utilizarea de zi cu zi, cu o calitate a imaginii foarte buna, ce beneficiaza si de interfata Smart. Ecranul LED in forma subtire, masoara in diagonala 80 cm si suporta o rezolutie Full HD cu 1920 x 1080 pixeli. Atunci cand programele la televizor nu sunt pe placul tau, poti accesa cu usurinta din butonul telecomenzii pentru interfata Smart. Aici gasesti aplicatii dedicate pentru navigare online, continut video platit (HBO GO, Netflix) si multe altele alaturi de jocuri indragite de noua generatie. Samsung, 80 cm, 32N5302 este un televizor multifunctional, a carui interfata smart se misca foarte bine, este fluenta si intuitiva ca functii. Aplicatiile cele mai des utilizate pot fi costumizate pe bara de scurtaturi, aceasta fiind activata la un click distanta. Sistemul de operare este unul propriu, Tizen, intr-o versiune imbunatatita la standardul 2019, pe care am mai intalnit-o si la modelele anterioare. Alte aplicatii pot fi descarate din App Store-ul propriu, pe baza unui cont valid.

                          Televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32N5302, Full HD
Design, aspect general:

     Samsung 32N5302 primeste o nota foarte buna din partea noastra la aspectul general, o contributie importanta avand-o calitatea materialelor utilizate si finisajele. Deasemenea puncteaza foarte bine si la aspectul subtire, fiind un model cu adevarat subtire, nu cum multe altele ce mai pastreaza deprinderi din trecut, cu margini mai groase si ecran ascuns de plastic. Ecranul iese in evidenta in mod clar, marginile care il inconjoara fiind discrete, incat focusul sa fie pe imagine. Cele doua picioruse pozitionate la cele doua extremitati ii ofera o stabilitate excelenta indiferent de suprafata. Modelul de fata este unul destul de compact, astfel ca iti da posibilitatea sa il urci si la inaltime, utilizand un suport Tv cu standardul VESA. 

   Ecranul de dimensiune 80 cm, este ideal pentru a se preta in diverse activitati, atat ca televizor, ca extended monitor, sau plasma pentru consola jocuri. Calitatea imaginii transmise de Samsung 32N5302 este una exceptionala, dovada fiind si premiul de excelenta de 12 ani, primit de Samsung pentru produsele media livrate pe piata, in ultimii ani. 

    Tehnologia Wide Color Enghancer ii ofera acestuia un spectru de culoare mai amplu, imaginile fiind astfel reproduse mult mai bogat sub aspectul culoare si detaliu. Tehnologia Mirco Dimming Pro preia fiecare cadru prin comparatie cu cele mai inalte standarde emise de calitatea Full HD, cadre care apoi sunt imbunatatite prin adaugare de nuanta vibranta, luminozitate, contrast si imbogatire culoare, pentru o experienta cat mai apropiata de strandardul calitativ superior. Tehnologia HDR este cea care imprima o noua realitate imaginii, astfel incat continutul sa fie optimizat pentru o experienta cat mai apropiata de cea din realitate. Calitatea HDR amplifica contrastul astfel incat tu sa te bucuri intotdeauna de o experienta de vizionare la calitate HDR. Pentru a experimenta acest efect HDR mai jos gasiti o poza care descrie in detaliu coloristic efectul HDR aplicat unei imagini transmise la televizor. Algoritmul complex folosit de acest televizor compara scenarii posibile in vederea oferirii unor culori ample care sa se potriveasca cu scena descrisa de imagini, in detalii de culoare si lumina.

Imagini pentru HDR effect

     Sistemul de scalare (upscaling) al televizorului Samsung 32N5302 este de asemenea excelent, acest model reusind sa mareasca catre Full HD orice rezolutie a continutului media redat, fie de pe un PC, Laptop, DVD, film Youtube / Netflix sau transmise de programele clasice de televiziune. Ce-i drept nu ar trebui sa va asteptati la miracole, pentru a beneficia la maximum de rezolutia Full HD se recomanda ca media sa aiba o rezolutie HD+/HD pentru un upscaling de calitate. Aceasta recomandare insa se aplica oricaror modele de televizoare, indiferent de brand sau tehnologii de procesare in timp real sau post-procesare utilizate.

       Sunetul stereo, emis de cele doua boxe frontale, este de putere 2 x 8 W, suficient de intens pentru o experienta completa, la volum maxim. Acesta beneficiaza de caracteristici superioare precum Dolby Digital Plus si Multiroom Link. 

    Pentru receptia canalelor, Samsung 32N5302 foloseste un tuner digital tip DVB-T/C,T2/C,T2/C(HEVC) capabil sa receptioneze toate canalelel venite din cablu sau satelit Tv cu antena corespunzatoare. In spate acesta este prevazut si cu intrare antena, conexiune RF in si Slot CI+.

    Conectorii disponibili pentru schimbun de informatie cu alte dispozitive media sau stocare sunt urmatorii: 2 porturi HDMi, 1 port USB, o intrare VGA – pentru conectarea la calculator, etc. Deasemenea poti folosi portul USB si ca player media, acesta avand capacitatea sa citeasca fisiere video in format AVI, MKV, H.265 / HEVC, VOB, DAT, MP4, 3GP, ASF, WMV. In concluzie, Samsung 32N5302 este un televizor Smart adaptat cerintelor din 2019, cu un design modern si un consum foarte redus de energie. Panoul de control intuitiv, gama variata de functii sau optiunile utile sunt avantaje pe care te poti baza atunci cand doresti sa urmaresti programele preferate.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant cababil sa redea imagini de calitate disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

        Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret: Verifica pret redus

                           Televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32N5302, Full HD

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)