Televizor Smart Android LED Star-Light, 127 cm, 50DM7500, pareri, specificatii tehnice

    Televizoarele Smart pun la dispozitia utilizatorilor mai multe instrumente de entertaiment, astfel ca atunci cand nu este nimic interesant in programul de la tv, ai si alte variante de distractie. Daca este si ieftin, ofera o imagine de calitate si este si Smart, parca suna prea bine dar este adevarat, deoarece modelul Smart Android LED Star-Light, 127 cm, 50DM7500 bifeaza cu brio toate aceste aspecte. Nu este usor sa te incadrezi in toate aceste criterii, intrucat nu sunt multe modele disponibile pe piata care sa exceleze la toate capitolele. Singurul dezavantaj pe care l-as vedea la modelul Star-Light 50DM7500 este numele de brand, care este mai putin cunoscut, deoarece nu beneficiaza de reclama platita in media, fiind un model marca proprie eMag. Star-Light 50DM7500 este remarcatul nostru, un televizor de dimensiuni generoase ce masoara in diagonala 127 cm si suporta o rezolutie superiara UHD. 
                           Televizor Smart Android LED Star-Light, 127 cm, 50DM7500, 4K UHD

    Interfata smart ofera fluenta si schimburi rapide de interfete intre procese, nu exista aproape deloc intarziere iar organizarea aplicatiilor este una excelenta. Aici gasesti o gama variata de aplicatii, de la cele necesare navigarii online, aplicatii pentru video on demand (HBO Go, Netflix), Skype, Gmail si retele sociale. Marele avantaj al sistemului de operare este faptul ca este Android, una dintre cele mai mari platforme de dezvoltare ce implica milioane de aplicatii pe care le poti instala chiar tu in functie de preferintele proprii. Accesul la interfata se face cu ajutorul telecomenzii proprii ce include un buton central specific. Telecomanda beneficiaza de buton dedicat pentru aplicatia Youtube si Netflix, totul ca tu sa accesezi aplicatiile favorite aproape instant. 

   Designul televizorului StarLight este unul robust, slim iar marginile care inconjoara ecranul aproape ce se observa daca il privesti din fata. Materialul de constructie este plastic negru, de culoare mat, foarte bine finisat, ce se integreaza usor alaturi de celelalte aparate electronice din casa ta. Partea de conectica se gasete in lateral, astfel este usor sa conectezi un stick de memorie sau cablul HDMI la portul de comunicare specific. Cele doua picioruse dispuse de o parte si de alta ii ofera stabilitate indiferent de suprafata, la echilibru perfect. Suportul de tip VESA, avand standardul 200 x 200 cumparat impreuna cu televizorul, iti da posibilitatea sa il instalezi la inaltime, pentru a avea o viziunea mult mai in ansamblu asupra sa.

Ecran, calitate imagine?

     Calitatea imaginii ramane pana la urma cel mai important criteriu de care trebuie sa tinem cont atunci cand alegem un nou televizor. Star-Light 50DM7500 este un televizor ce ne lasa o impresie foarte buna si la acest capitol, rezolutia UHD fiind mai mult decat suficienta pentru momentul actual, mai ales ca transmisiunile Tv prin cablu abia de acum incep sa apara si in format UHD. De regula in oferta operatorilor posturile Tv SD si cele HD sunt cele mai bine reprezentate. Ecranul plat de 127 cm emite pretentii la o luminozitate de 250 cd/mp, un timp de raspuns de 8.5 ms si un contrast nativ de 4000:1. Timpul de raspuns este o variabila definitorie in modul in care se fac tranzitiile, trecerile de la un cadru la altul fiind relativ rapide, astfel incat ochiul uman sa nu perceapa pierderi de inforrmatie pe parcurs. Caracteristicile De-Interface si Picture Enhancement prelucreaza si rafineaza imaginile emise sub aspect culoare si contrast, astfel incat perceptia umana sa fie una cat mai apropiata de realitate. Datorita timpului de raspuns mic imaginile se vor succeda cursiv, iar asta va aduce mai aproape de realitatea miscarilor naturale. Folosind o tehnologie avansata am reusit sa marim unghiul de vizibilitate pana la 178 grade, astfel incat dumneavoastra veti putea viziona clar din aproape orice pozitie. Nota 10 celor de la StarLight, un televizor reusit din acest punct de vedere, la un pret accesibil. 

                         

   Fara un sunet clar si puternic, imaginile parca nu au sens, iar astfel vedem ca Star-Light 50DM7500 vine dotat cu un set de difuzoare stereo de 2 x 8 W ce aduc un plus consistent la partea de entertaiment. Poti face diverse modificari sub aspectul egalizatoarelor, pentru reglaje fine astfel incat acesta sa indeplineasca criteriile stabilite de gustul propriu.

    Conexiunile externe iti ofera accesul rapid cu alte dispozitive prin cele 3 porturi HDMI, 3 porturi USB, intrare PC si slot CI+ pentru televiziune digitala. Televizorul cantareste aproximativ 15.1 Kg si are o putere consmata de 100 W. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea de a rula un film sau fisiere imagini conectand orice dispozitiv de stocare la unul din porturile HDMI sau USB. Conectarea la internet se face fie prin LAN sau folosind retelele wireless, acesta fiind dotat cu adaptor Wi-Fi incorporat. 

Recomandare:  

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor de dimensiuni mari capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna disponibil la un pret foarte bunVerifica oferta pret
   
     Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)