Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12AR - review si primele impresii

      Pentru ca ne asteapta zile calduroase de vara iti recomand achizitionarea unui aparat de aer conditionat cat mai repede, astfel incat sa prinzi una dintre cele mai bune oferte de acum, ce include aparatul de climatizare in sine si kit-ul de instalare aferent, pentru modelul Star-Light ACM-12AR. Bineinteles ca pentru instalare va trebui sa apelezi la o firma specializata sau sa cumperi aparatul cu pachetul de instalare inclus: Vezi oferte instalare
     L-am achizitionat deoarece am stiut sigur ca acesta este o solutie viabila pentru apartamentul meu, avand o putere generala de 12000 BTU. Pentru un spatiu de pana in 30 mp, este excelent, acesta reusind sa faca fata cu succes atat in cazul functiei de racire sau pe incalzire.
     Designul unitatii de interior este unul atractiv, este slim si se incadeaza perfect cu un perete de culoare deschisa, armonica culorilor reusind sa il camufleze bine ca aspect. Tot aici poate fi remarcat un display LED care devine activ/inactiv la cateva secunde de la folosirea telecomenzii, o conditie buna care ii va asigura un consum minim. Grilele de evacuare aer permit un reglaj fin, atat pe inaltime (ideal pentru functia de racire) cat si incalzire (spre podea). 
      Puterea sa este direct proportionala cu functia pe care il vei utiliza, astfel ca la racire acesta are capacitatea de 12000 BTU, iar la incalzire de 13000 BTU, eficienta energetica fiind in aceiasi ordine de A++ pentru racire si A+ la incalzire.
      Tehnologia Inverter 3D de care beneficiaza si acest model ofera sansa unei raciri rapide, totul cu un consum minim de energie. Gratie acesteia, compresorul sistemului de climatizare Star-Light ACM-12AR poate functiona la turatii graduale, pe care le variaza automat, reusind sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina cu o activitate redusa. Acest lucru se traduce printr-o eficientizare a activitatii, din punct de vedere energetic, de pana la 30-40%, fata de situatia unui sistem clasic, cu compresor On/Off.
      Aparatul prezinta multe functii de interes, care pot fi folosite in beneficiul tau, care pot fi reglate in orice moment sub astectul temperaturii si al duratei de functionare astfel: Functie Follow me -  utilizeaza un senzor montat in telecomanda, lucru care face ca directionarea fluxului de aer rece sa fie indreptat de fiecare data spre telecomanda, Sleep/Night mood - functionare silentioasa pe timp de noapte, functie Jet - functionare la capacitate maxima, racire intensa, 1W Stand By - odata ce e indeplinit criteriul termic, aparatul intra in modul Stand By, consumand astfel mai putina energie, functii de autodiagnosticare  si detactare pierderi de agent frigorific. 
       Timpul de lucru poate fi stabilit cu ajutorul timerului programabil 24 de ore. In timp daca apar caderi de tensiune, functia Autorestart va reporni aparatul avand aceleasi setari de lucru, nemaifiind nevoie sa treci prin acelasi proces de programare. 
       Functia de autodiagnosticare te va ajuta sa rezolvi o mare parte din problemele care pot aparea la programare oferind solutii optime care te vor scapa de chemarea unui specialist de fiecare data la tine acaasa.
        Filtrele instalate pe acesta sunt capabile sa faca fata la un nivel rezonabil in ceea ce priveste retinerile de praf si a particulelor foarte mici, astfel incat tu sa te bucuri zi de zi de un aer proaspat si curat. Filtrul este unul lavabil, deci nu trebuie ulterior inlocuit.
        Nivelul zgomotului produs in timpul functionarii sale este unul acceptabil, singura data cand putem spune ca e un pic mai zgomotos ar fi daca il vei folosi in functia de ventilare, cu ultima treapta activa. Zgomotul inregistrat nu depaseste valoarea de 41 dB, ceea ce este destul de bine pentru un aparat de climatizare pe profilul de putere 12000 BTU. 
Recomandare:
          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici
          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat
          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici
                           Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12AR, Inverter 3D, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru Aroma, Display LCD, Functie Auto Restart, Fast Cool, Turbo, Auto diagnoza, Alb, Kit instalare inclus
      
     
           

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)