Telefon mobil ASUS ZenFone 3 Max ZC520TL pret si specificatii tehnice

     Daca iti doresti un nou telefon mobil, si te-ai gandit la ASUS ZenFone 3 Max ZC520TL, doua lucru sunt de spus depre acest model, beneficiaza de o baterie de capacitate mare, care ii asigura o autonomie buna, iar asta imi place, iar comparat cu alte modele are o arhitectura echilibrata ca performante, care il pune in fruntea optiunilor mele in ceea ce priveste achizitioa unui telefon de pret mediu. 
     Chiar daca nu este un telefon foarte scump de la care sa avem asteptari foarte mari, designul sa este foarte bine realizat, materialele folosite il fac sa para solid, nu scartaie la presare si se smte bine si in mana. Pe stape se regaseste si un senzor de amprenta, care raspunde foarte bine la orice interactiune cu utilizatorul
      Acesta dispune de un display interesant de tip IPS  care suporta rezolutii HD la 1280 x 720 pixeli cu o densitate de 294 ppi. Ofera o vizibilitate foarte buna, chiar si in conditii de lumina puternica. Masoara din diagonala 5.2 inchi, iar geamul din fata este placat cu sticla 2.5D, care confera o protectie buna la zgarieturi.
      ASUS ZenFone 3 Max ZC520TL vine preinstalat cu Android 6.0 si este unul dintre cele mai ieftine telefoane mobile cu 2 Gb RAM disponibil pe piata din Romania. Din punct de vedere constructiv acesta este realizat din plastic, este solid si cantareste aproximativ 148 de grame.
      Acest smartphone are in componenta un procesor Quad Core MediaTek MT6737 tactat la o frecventa 1.25 Ghz cu un spatiu de stocare de 32 Gb ce poate fi ulterior suplimentat prin atasarea unui card microSD de pana la 128 Gb. Chipset-ul grafic Adreno 306 va participa din plin la fiecare activitate ce necesita mai multe resurse video. 
      Camera principala produsa de catre cei de la Toshiba are un senzor de 13 MP si este dotata cu 5 lentile de focusare, suporta autofocus, dublu blitz, si detectie laser. Camera secundara de pe fata are o rezolutie de 5 MP.
      Din punct de vedere al conectivitatii AASUS ZenFone 3 Max ZC520TL include un port microUSB, un chip de transfer date Bluetooth 4.0, receptie date internet prin wireless, 4G LTE etc. Noul Asus ofera deasemenea posibilitatea de a folosi in acelasi timp a doua cartele SIM. Cea de-a doua cartela SIM va oferi doar conectivitate 2G.
      Acumulatorul de 4130 mAh iti va oferi o autonomie sporita de pana la 2 zile de functionare in conditii de utilizare medie.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti un telefon mobil performant cu o autonomie ridicata la un pret foarte bun: Vezi oferta pret

      Vezi parerile si celorlalti utilizatori care au cumparat deja acest telefon mobil aici

       Daca ai noroc il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online: Verifica pret redus


Telefon mobil ASUS ZenFone 3 Max ZC520TL, Dual Sim, 32GB, 4G, GrayTelefon mobil ASUS ZenFone 3 Max ZC520TL, Dual Sim, 32GB, 4G, Gray
     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)