Lg G6 pret si disponibilitate stoc eMag

      Lg G6, succesorul seriei 5, este acum disponibil pentru comanda prin intermediul magazinului online eMag, fiind astfel succesorul direct al lui Samsung Galaxy S8. Daca Lg G5 nu pare sa fi avut un succes rasunator pe piata dispozitivelor mobile, se pare ca noul terminal primeste multe imbunatatiri, atat la capitolul aspect cat si design. 
      Display-ul este acum pus in valoare mult mai bine mai ales ca este incadrat de o rama foarte subtire care va da chiar si impresia ca nu ar exista, daca il privesti de la distanta. Aceasta rama este formata din corp de sticla si metal premium, lucru care il pune lumina foarte buna sub acest aspect. 
       O alta noutate pentru acest model consta in faptul ca este certificat IP68, un standard care ii va permite sa fie rezistent la apa, praf fara probleme. Acest lucru nu inseamna ca il vei putea neglija, doar ca functionarea sa nu va mai fi intrerupta de aceste aspecte. 
       Butonul de amprenta amplasat pe spate beneficiaza de functie duala astfel: permite citirea amprentei utilizatorului sau oprirea si pornirea telefonului prin apasarea indelung. In zonele de lateral raman neschimbate pozitia butoanelor de volum, in partea de jos regasim portul de conectare USB type-C iar in partea de sus conectorul jack audio. 
      Display-ul masoara in diagonala 5.7 inchi, este un model IPS care suporta o rezolutie QHD. Imaginile par parca desprinse din realitate, calitatea fiind un aspect de apreciat. Acesta este compatibil cu tehnologii cum ar fi Dolby Vision si HDR10.
      La partea de dotari hardware, acesta vine echipat cu un procesor Quad Core Qualcomm Snapdragon 821 cu 2 nuclee care ruleaza la frecventa de 2.35 Ghz si alte doua la 1.6 Ghz. Tot la acest capitol se adauga memoria RAM de 4 Gb si acceleratorul grafic Adreno 530. Spatiul de stocare disponibil este de 32 Gb, acesta putand fi extinsa prin atasarea unui card de memorie de pana la 128 Gb. 
     Pentru pasionatii foto acesta va putea inclocui cu succes o compacta, mai ales ca beneficiaza de o camera principala duala, formata din doi senzor de 13 MP, de la Sony, capabila sa obtina cadre excelente si sa filmeze in 4K. Camera de fata are un senzor de 5 MP. 
      Acumulatorul de capacitate 3300 mAh, va putea sustine functionarea acestuia chiar si pana la 24 de ore, asta daca il folosesti la capacitatea sa maxima. Acesta este compatibil cu standardul QuickCharge, ce ii va permite o incarcare rapida in doar 30 de minute. 

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv premium, cu specificatii de prima mana, disponibil in exclusivitate in Romania la un pret excelent: Verifica oferta pret

        Pentru moment acesta este disponibil in stoc limitat, in trei variante de culori, la o oferta de pret foarte buna: Vezi pret actualizat



Telefon mobil LG G6, 32GB, 4G, PlatinumTelefon mobil LG G6, 32GB, 4G, Platinum
       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)