Combina frigorifica Arctic AK60320MT+, pret, performante (review)

  O ofera interesanta in categoria combine frigorifice o gasesti zilele acestea pentru modelul Arctic AK60320MT+, care pe langa un pret redus, beneficiaza si de extragarantie de pana la 5 ani. Arctic AK60320MT+ se alatura zecilor de produse romanesti sub acest brand care livreaza un nivel al calitatii superior la un pret accesibil. In general preturile modelelor de provenienta externa au preturile umflate prin adaosuri marite la livrare, taxe vamale si reclama de brand. Arctic este un brand local prietenos cu buzunaree romanilor ce livreaza o gama variata de produse, la preturi atractive. Pentru o bucatarie spatioasa este de dorit o combina cu un volum generos pentru depozitarea alimentelor in conditii sigure. Arctic AK60320MT+ este solutia perfecta daca doresti sa asiguri un climat confortabil in bucataria ta pentru pastrarea alimentelor cu costuri limitate. 

    Designul aparatului este unul destul de simplu in care remarcam culoarea argintie de la exterior ce imbraca materiale de calitate finisate conform celor mai riguroase detalii. Cu un volum total de 295 litriArctic AK60320MT+ distributia se face intre cele doua compartimente, frigider in zona superioara si congelator in partea de jos. Sistemul de deschidere al usilor este unul unidirectional, ce poate fi stabilit spre stanga sau spre dreapta datorita functiei reversibile. Imi place ca s-a optat pentru a fi utilizate manere incorporate in corpul frigiderului si s-a renuntat la acele plasticuri ieftine de care stim ca nu rezista prea mult uzurii in timp. Organizarea de la interior este litera de lege, ai acces rapid in orice colt al acesteia pentru o organizare mult mai usoara si pentru a pastra la indemana numeroase produse, incrediente si alimente proaspete. Spatiul ocupat de o astfel de combina frigorifica se incadreaza in urmatoarele dimensiuni: 185,3 cm inaltime, 60 cm adancime, 59,5 cm latime, cu o greutate de 61 Kg. 

      Sistemul de racire este unul clasic, cu functie pentru decongelare frigider in mod automat si manual pentru congelator. Daca in cazul frigiderului nu trebuie sa iti faci prea multe griji, la intervale regulate trebuie sa faci o decongelare completa pentru congelator. E bine totusi ca cel putin pentru congelator sistemul este unul automat, deoarece acesta sufera cele mai multe inversiuni termice, aici prezenta ghetii fiind mai consistenta. Temperatura este manevrata de utilizator la parametrii doriti prin intermediul unui termostat ce se afla in interiorul frigiderului. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare!
                                      


     Din cei 295 litri, 205 litri ii revin frigiderului, care este si cel mai spatios. La interior in zona de frigider, utilizatorul are disponibil 3 rafturi de dimensiuni destul de mari, intreg spatiul putand fi personalizat ca utilitate dupa nevoi pentru a putea face loc la interior pentru alimente de diferite marimi. Usa capata alte 4 suporti pentru pozitionarea comoda a alimentelor de dimensiuni mici sau sticle. n partea de jos a frigiderului acesta este dotat si cu un compartiment special pentru fructe si legume la temperatura constanta. Rafturile fabricate din sticla cu o rezistenta ridicata ofera o siguranta sporita, prevenind accidentele. Acestea permit plasarea recipientelor grele, de pana la 25 kg, pe orice raft. In plus, rafturile sunt ajustabile si permit folosirea eficienta a spatiului din combina frigorifica, prin mutarea rafturilor in functie de nevoile tale. Rafturi ajustabile pozitionate pe usa, dedicate depozitarii recipientelor de diverse dimensiuni precum borcane sau sosuri. Raftul  XXL Bottle pozitionat pe usa este exclusiv dedicat depozitarii sticlelor de mari dimensiuni. Sticlele tale vor fi mereu la indemana! Compartimentul Garden Fresh, este menit sa asigure o temperatura constanta peste limita de inghet pentru pastrarea alimentelor de natura vegetala, fructe sau legume in bune conditii termice si de umiditate.  

                                   
    In partea de jos regasim congelatorul, unul de volum 90 de litri, impartit pe 3 nivele unde se regasesc cele 3 compartimente de tip sertar pentru depozitarea alimentelor congelate. Acesta ofera o performanta la congelat de aproximativ 6 Kg/24 h. Pentru o racire mai rapida, utilizatorul poate activa functia de Fast Freeze. Congelarea se face in mod unitar in tot volumul sau, fara a exista diferente de la un compartiment la altul. Compartimentul de capacitate mare este cel de jos, iar in schimb raftul de congelare de la mijloc este impartit pe jumatate pentru a oferi spatii pentru depozitate optime in cazul produselor alimentare de dimensiuni mici. 

                                   
       Functii interesante din dotarea aparatului, fac referire la iluminarea LED ecologica de la interiorul frigiderului care se activeaza odata cu deschiderea usii. Deasemenea aparatul de refrigerare beneficiaza de sistem avertizare sonor ce se activeaza in cazul in care lasi usile deschise mai mult de 10 secunde. O alta informatie interesanta este legata de autonomia de functionare al aparatului ce ofera o eficienta pana cand se dezgheata in totalitate de pana la 18 ore. Acest lucru ne dezvaluie faptul ca Arctic AK60320MT+ este o combina frigorifica izolata bine termic, ce permite un transfer de temperatura cu exteriorul minim. 

      Arctic AK60320MT+ este o combina frigorifica prietenoasa cu mediul inconjurator si cu buzunarul consumatorului, fiind incadrata energetic in clasa de eficienta A+. Consumul anual inregistrat ajunge pana la o valoare de 267 kWh, fiind mai economa cu pana la 25% fata de modelele inferior clasei A simplu. Functionarea sa nu provoaca zgomot de fond fiind un model silentios, cu nivel al zgomotului de maxim 42 dB. Arctic AK60320MT+ este o combina care se preteaza familiilor de pana la 3-4 membrii ce doresc sa benefiicieze de confortul unui aparat cu o racire integrata sigura, totul la un pret accesibil

Recomandare:

      Poti cumparat combina frigorifica Arctic AK60320MT+ din magazinele online la un pret special: Verifica oferta pret

      Pentru o perioada limitata de timp, aceasta beneficiaza de discount semnificativ + extra garantie de 5 ani: Vezi pret actualizat


Combina frigorifica Arctic AK60320MT+, 295 l, Clasa A+, H 185.3, ArgintiuCombina frigorifica Arctic AK60320MT+, 295 l, Clasa A+, H 185.3, Argintiu
    

     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)