Distrugator de documente A+ Office 8, pret, pareri

    Documentele care nu iti mai folosesc si ocupa loc important in arhiva proprie de acte nu pot fi aruncate la gunoi oricum deoarece informatii sensibile pot influenta afacerea ta. Astfel pentru siguranta iti recomand achizitia distrugatorului de deocumente A+ Office 8. Distrugerea documentelor nu numai ca protejeaza informatiile confidentiale ale companiei, dar poate preveni si furtul de identitate. Actele avand borderou ce cuprind adrese de livrare, conturi bancare dar si sume stipulate, trebuiesc distruse pentru a nu ajunge in ochii curiosilor, care deobicei cauta sa faca numai rau. 

                                  Distrugator de documente A+ Office 8, cross-cut , 8 coli
   Am ales sa iti prezint astazi modelul de la A+ Office 8, deoarece este unul performant, care permite prelucrarea instanta a pana la 8 file in format A4. Este usor de utilizat, panoul de comanda fiind intuituv, comenzile fiind actionate in mod electronic precis. Distrugatorul A+ Office 8 de documente cu taietura incrucisata (cross cut) marunteste hartia in doua directii pe diagonala. Taietura fasii taie documentele in fasii verticale inguste, in timp ce micro-taietura marunteste hartiile in bucatele minuscule. Pornirea aparatului se face printr-un comutator cu 3 stari, ce pune functionarea aparatului pe modul automat, mod reversibil si OFF - inchidere aparat. Indicatorul LED verse semnalizeaza punerea in functiune a aparatului in timp ce becul rosu supraincalzirea aparatului, moment in care trebuie sa iei o pauza. 
   Taietura ofera siguranta prin imposibilitatea de a mai reconstitui documentul distrus prin lipirea fasiilor, taietura fiind foarte fina, pentru a impartire a foii in zeci de bucati de dimensiuni mici. Totul se transforma practic intr-un puzzle ce beneficiaza de o rezolvare aproape imposibila. Dimensiunea taierii este de 4 x 45 mm, hartia prelucrata apoi in confetti fiind inmagazinata la interior in spatiul de 15 litri. Functionarea aparatului emite un zgomot mediu, de nivel 72 dB. 

Caracteristici, distrugator documente A+ Office 8 :

- Capacitate de taiere de 8 coli A4 de 75 grame;
- Format taiere: cross-cut (Confeti)
- Dimensiune taiere 4 x 40 mm;
- Viteza taiere: 2.2m / min;
- Dimensiune intrare hartie: 220 mm (8.66 inch);
- Capacitate cos: 11l;
- Nivel zgomot <72db;
- Protectie impotriva supraincalzirii : semnal luminos cand motorul se supraincalzeste, conducand la oprirea distrugatorului.


Recomandare:

  Recomand tuturor aparatul de distrugere documente A+ Office 8, un model performant cu un cost de achizitie minim: Verifica oferta pret

  Zilele acestea chiar beneficiaza de o extrareducere, pret pe care ti-l recomand si tie: Verifica pret actualizat


                                   Distrugator de documente A+ Office 8, cross-cut , 8 coli





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)