Aspirator cu sac Rowenta Compact Power Car care RO3969EA, review

   Rowenta Compact Power Car care RO3969EA este un aspirator excelent pentru activitatile casnice, cu ajutorul caruia poti curata rapid si eficient casa de la un capat la altul. Modelul de fata foloseste pe post de colector un sac textil, cu tehnologie Hygiene+, care prin definitie asigura faptul ca dupa utilizare sa nu existe reflux de murdarie. Murdaria este perfect sigilata la interior, iar tu te bucuri de confortul unei curatenii a casei cu minim de efort.

                                     Aspirator cu sac Rowenta Compact Power Car care RO3969EA, Tub telescopic din metal, Sac Hygiene+, Violet

    Aparatul are un design placut la vedere fiind construit dintr-un material lucios din plastic de buna calitate de culoare violet. Aspiratorul este echipat cu un motor performant si avansat tehnologic – High Performance, care are o eficienta remarcabila de operare, fluxul de aer fiind puternic prin tubul de aspirare, aparatul avand un consum redus de energie si functionare silentioasa. Acest model este eficient din punct de vedere energetic avand o putere maxima de aspirare si dand cele mai bune rezultate. Pornirea motorului se face cu tehnologia Soft Start care este mai eficienta din punct de vedere energetic si mareste durata de utilizare a aspiratorului. Ca rezultat al cuplului redus in timpul pornirii motorului, sarcina este transmisa tuturor pieselor in miscare ale motorului, treptat, care, la randul lor, solicita mai putin motorul si astfel reduce consumul de energie. 

   Motorul puternic de 750 W ofera o putere de aspirare de care avem nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de pe orice tip de suprafata. Puterea de absortie praf al aparatului este de 220 W. Rowenta este un aspirator cu sac avand o capacitate de colectare murdarie de pana la 3 litri. Atunci cand puterea de aspirare incepe sa scada este recomandat sa il inlocuiesti cu altul nou.

     Panoul de comanda este dotat cu buton de pornire oprire de tip On/Off, un potentiometru cu functia de variator de putere motor de la minim 701 la maxim 800 W/h si un alt buton ce actioneaza sistemul de strangere cablu alimentare in mod automat. In functie de suprafata care urmeaza sa fie aspirata, folosind variatorul de putere, putem ajusta puterea de aspirare a motorului. Folosind acest aparat cu puterea reglata la minim putem aspira fara sa ne facem probleme cu vecini. Zgomotul emis va fi foarte greu de sesizat. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 75 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare.

     Aparatul este usor de transportat cu o greutate mica de 6 Kg si poate fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Dimensiunea redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 6.2 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul tubului telescopic, din dotarea aparatului vom avea o raza de actiune de 8.8 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. Tubul telescopic face legatura cu aparatul de aspiratie praf cu ajutorul unui furtun din plastic cu posibilitatea de a se roti la un unghi de 360 de grade pentru a putea fi folosit cu mai multa usurinta aparatul. Rowenta are in dotare si o perie de aspirare de inalta performanta, ce poate fi folosita cu succes pentru aspirarea covoarelor cat si a suprafetelor dure precum gresia si parchetul. 

      Aparatul este dotat si cu filtru Hepa 12 ce va asigura o protectie de pana la 90,95% de retinere a particulelor praf ce ar putea fi emise inapoi in mediul ambiant al camerei, inclusiv polen și excremente de capușa, un detaliu esențial pentru cei ce sufera de astm sau alergii. Tot aerul absorbit de aspirator este impins prin filtrul Hepa, unde praful și particulele de murdarie sunt reținute de fibrele filtrului și pastrate acolo. Clasa emisiilor de praf ale modelului Rowenta se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadranduse in clasa E. Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadranduse in clasa C in performanta curatarii covoarelor si clasa in performanta curatarii suprafetelor dure. Mai mult decat atat, Rowenta are role reglabile din cauciuc, care nu vor deteriora mobilierul sau podeaua. Dupa ce vom termina curatenia nu vor ramane nici urme de praf, nici urme de roti. Sta bine si daca e sa ne uitam cu ce accesorii vine dotat respectiv: Perie speciala, perie clasica 2 in 1, perie pentru tapiterie, accesoriu pentru spatii inguste si telescop metalic. Cu peria din dotarea aspiratorului Rowenta, suprafata de absorbtie va fi mai mare iar zonele greu accesibile vor fi mai usor de curatat. Aspiratorul Rowenta cu eficienta energetica A este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. Eficienta energetica oferita de Rowenta este foarte buna, avand clasa A cu un consum anual de energie de 28 kWh/an. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (L x I x A) cm) 31 x 50 x 29 si o greutate de 6 Kg.

Recomandare:

    Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus


                   Aspirator cu sac Rowenta Compact Power Car care RO3969EA, Tub telescopic din metal, Sac Hygiene+, Violet

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)