Masina de spalat vase Arctic FSA60W1, pareri, specificatii tehnice

    Fiind un produs romanesc, Arctic FSA60W1 este o masina de spalat vase excelenta din punct de vedere al raportului pret-calitate. Daca doresti si tu sa acorzi mai mult timp activitatilor care conteaza pentru tine si familia ta, alegerea unei masini de spalat vase este o necesitate. Usor de utilizat si avand programe dedicate oricarei activitati, masina de spalat vase Arctic FSA60W1 te scoate imediat din necaz.Masina de spalat vase Arctic FSA60W1 are o capacitate de 13 seturi si foloseste un numar de 5 programe, cele uzuale.

                                   Imagini pentru Masina de spalat vase Arctic FSA60W1

     Masina de spalat vase Arctic FSA60W1 face ca orice moment petrecut in bucatarie sa aiba in final fericit, cu happy end. Astfel dupa fiecare ospat, curatarea vaselor ramane in sarcina expertului, o masina de spalat vase dotata cu tehnologii de ultima generatie ce stie cel mai bine sa curete tot felul de vase cu murdarie diversa. Arctic FSA60W1 este un model independent ce beneficiaza de sistem de uscare vesela propriu pentru ca acestea sa fie reasezate rapid din nou in rafturi. Designul aparatului este unul simplu, compact, fara elemente care sa atraga atentia, caracterizat de urmatoarele valori: 85 cm inaltime, 59.8 inaltime si 60 cm adancime. Este o varianta excelenta pentru spatii mai putin generoase, cum sunt bucatariile de la bloc.

Arctic FSA60W1, functionare:


     Dupa ce te-ai asigurat ca rezerva de detergent este la parametrii normali, ai dat drumul la apa, programul de spalare vase poate sa inceapa. Nu inainte de asta trebuie sa definesti durata de spalare, sa alegi programul, ai apoi sa dai start la proces. Panoul de comanda nu este unul foarte actualizat la cerintele 2019, dar ce conteaza asta deoarece astfel este mult mai usor de ales programul de spalat vase potrivit incarcarii masinii Arctic. Astfel optiunile de comanda pot fi setate prin intermediul a catorva butoane cu functie electronica, care sunt semnalizate prin aprinderea intermitenta a unor becuri LED. Butonul de Start/Stop initiaza secventa de pornire oprire, urmand ca apoi sa se intervina in sectiunea de programe pentru alegerea modului de lucru ideal. Timpul de lucru este monitorizat de functia Timer care actioneaza oprirea masinii de spalat vase la intervalul ales, sau in functie de intensitatea de spalare care este selectata.

    Programele cele mai des utilizate pot fi memorate in grila de start, dar si resetate la forma initiata prin actiunea butonului Restart. In cazul unei intreruperi a alimentarii masini cu energie electrica, masina de spalat vase va stoca in memorie program in curs de desfasurare, care va fi reluat, de indata ce este restabilita alimentarea cu energie electrica. Folosind programul 'Rapid' oferi procesului de spalare un impuls consistent din punct de vedere al timpului, intreaga durata de spalare a vaselor fiind de 30 de minute. Acest program se recomanda pentru vesela usor murdara, fiind spalata intr-un timp scurt, la temperatura redusa. Daca doresti sa apelezi la un program de spalare vesela de durata, dar in acelasi timp sa nu ai un consum mare energetic, iti recomand programul Economic (Eco). Folosind acest program economisesti atat apa, cat si energie electrica. Acest program include mai putine procese de clatire iar apa este incalzita la o temperatura medie de 50 de grade. Programul clatire adauga cicluri suplimentare de clatire programelor alese. Programul Normal, este cel standard, care ofera un consum de resurse mai mari, dar si eficienta mai buna, fiind recomandat pentru murdarie mai consistenta. Ultimul program este si cel care il vei folosi mai des, "Uscare" care elimina umezeala de pe vesela pentru ca acestea sa fie gata uscate pentru a le gata in suportul de bucatarie pentru vase.

                             

     Cu o capacitate de 13 seturi de vase, masina este recomandata pentru a fi utilizata de o familie formata din cel putin 3-4 membrii, interiorul fiind unul spatios si adaptabil pentru cantitati mai mari sau mai mici de vase. Interiorul este organizat intr-un cos spatios din sarma cu rafturi pliabile, dintre care cosul de tacamuri este glisant, astfel incat să te poti adapta la fiecare situatie si sa poti spala toate vasele de care ai nevoie. Coșul superior este proiectat pentru a spala pahare, cani etc. Iar vasele care sunt amplasate in cosul superior trebuie sa aiba un grad mai scazut de murdarie decat vasele din cosul inferior. În cosul inferior, trebuie amplasate vasele mari si cele care sunt mult mai dificil de spalat, cum ar fi de exemplu oale, tigai, tavi, platouri, etc care au un diametru de pana la 34,5 cm. In acest cos vasele trebuiesc amplasate cu susul in jos pentru ca in vase sa nu se adune apa. Raftul pentru farfurii din cosul inferior, poate fi pliat cu usurinta, pentru a crea un spatiu mai mare oalelor si tigailor. Acest model puternic si eficient, alterneaza vitezele de lucru si presiunea apei in functie de tipul murdariei de pe vase. 

   Ne bucura faptul ca masina de spalat vase Arctic FSA60W1 face parte din inalta clasa energetica A+, lucru care inseamna ca va avea un consum destul de mic la functionare. Conform datelor tehnice, masina de spalat Arctic are un consum mediu anual de 295 kWh, iar pentru un ciclu normal de aproape 0.87 kWh, o valoare care ne satisface, destul de mica daca e sa o raportam la capacitatea mare pe care o are si performantele altor masini de spalat vase din gama sa. In cadrul unui program de spalat vase normal aceasta consuma aproape 10 litri de apa, consumul anual de apa ajungand la aproximativ 3220 litri. Cel mai mic consum il poti obtine daca vei folosi masina de spalat in modul Econom, (0.55 W/h). Am primit raportari bune si in privinta zgomotului, valoarea acestuia fiind numai bun, respectiv 51 dB. 


Recomandare:

    Iti recomand sa nu treci cu vederea peste acest model, pretul fiind unul destul de atractiv, raportat la performante: Verifica oferta pret


    Zilele acestea, ai parte de un discount suplimentar, electrocasnicele Arctic, fiind principalele vedete: Vezi pret actualizat


                           Masina de spalat vase Arctic FSA60W1, 13 seturi, 5 programe, Clasa A+, 60 cm, Alb

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)