Aspirator cu sac Rowenta Silence Force Home & Car RO7366EA, review

   Rowenta Silence Force Home & Car RO7366EA este un aspirator cu sac, ce corespunda din punct de vedere tehnic si al accesoriilor ca fiind ideal pentru activitati dintre cele mai variate. Fie ca doresti sa il folosesti in casa sau pentru curatarea interiorului masinii personale, Rowenta Silence Force Home & Car RO7366EA vine echipat cu un set de accesorii ideale pentru aceste operatiuni. Chiar numele sau in sine “Force Home & Car” ne duce din start cu gandul la principalele atributii caruia ii sunt asociate. Intr-un cuvant, un aparat de aspirare multifunctional care va da dovada de utilitate in medii variate, cu murdarie multipla. Principala sa calitate, puterea de aspirare, face ca intreaga operatiune de curatare sa nu dureze foarte mult, nu este nevoie sa insisti de multe ori, iar daca nu esti atent, poti desprinde covorul de pe podea, la ce forta este capabil. 


    In general cei de la Rowenta au lansat mai multe modele de-a lungul timpului care compenseaza printr-o calitate buna a constructiei, performante excelente la curatare, totul la un pret atractiv. Rowenta Silence Force Home & Car RO7366EA este si el printre aceste modele din clasa superioara a acestui producator, un aparat cu performante foarte bune raportat la costul de achizitie. Acesta are o putere foarte mare de aspirare, practic ridica covorul daca insisti prea mult intr-o singura zona, si da dovada de silentiozitate.

                                               Aspirator cu sac Rowenta Silence Force Home & Car RO7366EA, 450W, Filtru Hepa, Perie Easy Brush, 4.5l, Gri/Petrol   
    Aparatul are un design placut la vedere fiind construit dintr-un material lucios din plastic de buna calitate de culoare gri/petrol. 

   
    Motorul puternic de 450 W cu consum scazut de energie (pana la 50%) este similar cu un aspirator Rowenta cu o putere de 1900W, ofera puterea de aspirare de care avem nevoie, pentru a curata si cele mai fine particule de praf de pe orice tip de suprafata.

   
   Puterea de absortie praf al aparatului este de 210 W. Sistemul de izlolare de la interior nu permite prafului sa rabufneasca inapoi spre exterior dupa folosire, sau atunci cand esti nevoit sa il cureti. Sacul de la interior incapsulat poate fi ridicat cu usurinta si apoi golit in alta incinta, fara a imprastia particule de prat la exterior. Rowenta este un aspirator cu sac avand o capacitate mare de colectare a prafului de pana la 4,5 litri. Atunci cand puterea de aspirare incepe sa scada este recomandat sa golim recipientul de colectare praf.

                                                          Aspirator cu sac Rowenta Silence Force Home & Car RO7366EA, 450W, Filtru Hepa, Perie Easy Brush, 4.5l, Gri/Petrol
     Panoul de comanda este dotat cu buton de pornire oprire de tip On/Off, un potentiometru cu functia de variator de putere electronic motor de la 600 – 800 W/h si un alt buton ce actioneaza sistemul de strangere cablu alimentare in mod automat. Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat cu o greutate de 7,98 Kg si poate fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Dimensiunea redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 8.4 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul tubului telescopic, din dotarea aparatului vom avea o raza de aspirare de 11 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. Tubul telescopic metalic face legatura cu aparatul de aspiratie praf cu ajutorul unui furtun din plastic cu posibilitatea de a se roti la un unghi de 360 de grade pentru a putea fi folosit cu mai multa usurinta aspiratorul Rowenta. 

     Rowenta este dotat cu un cap de aspirare cu perie XL pentru toate suprafetele dure ce asigura o curatare optima a acestor suprafete.

     Aparatul este dotat si cu filtrul de inalta eficienta cu 2 niveluri de filtrare ce capteaza si cele mai fine fire de praf înainte ca aerul sa fie evacuat. Un filtru de spuma ultra-performanta este plasat in fata motorului. Si un alt filtru HEPA 12, foarte eficient in retinerea acarienilor, este pozitionat inainte de orificiul de evacuare a aerului pentru a capta chiar si cele mai mici particule de praf eliberate in aer. Acest filtru de spuma este usor de accesat si curatat pentru performanta de lunga durata. Acest tip de filtru capteaza o cantitate mult mai mare de particule de praf, 99.98% din praful aspirat este filtrat, pe care un aspirator obisnuit le-ar recircula in mediul ambiant al casei. Curatarea prin spalare sub jet de apa se face usor, atat pentru filtre, cat si pentru recipientul de praf. Aceasta solutie ingenioasa contribuie la sanatatea intregii familii. Sacul Hygiene+ este arma secreta pentru o filtrare perfecta si igiena imbunatatita, in special pentru persoanele cu alergii, prevenind formarea acumularilor de praf.


      Aspiratorul are maner ergonomic de transport si in plus suport pentru depozitarea tuburilor metalice. Clasa emisiilor de praf ale modelului Rowenta se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadranduse in clasa A. Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadranduse in clasa B in performanta curatarii covoarelor si clasa in performanta curatarii suprafetelor dure. Aspiratorul Rowenta a fost realizat cu respect fata de linistea noastra. Constructia optimizata a carcasei aspiratorului, un motor cu nivel de zgomot redus si noua duza silentioasa EffiTech ce asigura o aspirare cu mai putin zgomot, fara sa compromita parametri de functionare. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 69 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Sta bine si daca e sa ne uitam cu ce accesorii vine dotat respectiv: Perie universala parquet Softcare, duza spatii inguste, perie pardoseli si telescop metalic. Cu peria din dotarea aspiratorului Rowenta, suprafata de absorbtie va fi mai mare iar zonele greu accesibile vor fi mai usor de curatat. Aspiratorul Rowenta cu eficienta energetica este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. Eficienta energetica oferita de Rowenta  este foarte buna, avand clasa A cu un consum anual de energie de 28 kWh/an. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (L x I x H) cm) 28 x 46 x 31 si o greutate de 7,98 Kg.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

                                 Aspirator cu sac Rowenta Silence Force Home & Car RO7366EA, 450W, Filtru Hepa, Perie Easy Brush, 4.5l, Gri/Petrol

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)