Combina frigorifica Whirlpool 6th Sense BLF 8121 W AQUA pret si specificatii tehnice

       Combina frigorifica Whirlpool 6th Sense BLF 8121 W AQUA are toate arurile pentru a o considera o alegere interesanta pentru acasa, un model destul de bine dotat din punct de vedere tehnic, disponibila la un pret accesibil. Vine vara iar acum alegerea unei combine capabile sa ofere conditii bune alimentelor de la interior este esentiala. 
       Modelul de fata ofera un plus de calitate si in ceea ce priveste designul de exterior, este complet alba, cu exceptia zonelor unde se gaseste manerul incorporat, acolo unde isi fac aparitia si niste insertii din inox. Accesul la interior se face separat, atat pentru frigider cat si congelator, zona de sus fiind rezervata frigiderului iar jos pentru congelator. 
       In timpul verii te vei delecta cu apa rece pregatita la dozatorul extern, care este capabil sa livreze imediat, prin simpla apasare de buton, apa rece care sa te racoreasca imediat.
      Combina frigorifica Whirlpool 6th Sense BLF 8121 W AQUA are o capacitate de stocare de pana la 335 litri, din care 111 litri ii revin congelatorului. Este un model destul de ecomonic, clasa A+, consumul inregistrat de aceasta fiind de aproximativ 308 kWh/an. 
      Functionarea acesteia este bazata pe tehnologia 6th Sense - in traducere "Al 6-lea Simt" bazata pe mai multi senzori care simt conditiile de mediu de la interior, si optimizeaza constant modul de functionare astfel incat temperatura sa fie mereu respectata. Respectarea unui regim termic constant la interior este esential pentru depozitarea in conditii optime a alimentelor vegetale, reusind astfel sa obtinem un consum de energie nu foarte mare. Acest lucru amplifica si fenomenul de racire si congelare care nu au variatii mari de temperatura.
      Interiorul frigiderului de capacitate 222 litri este organizat pe 4 nivele de rafturi din sticla securizata rezistenta iar usa este prevazuta cu suporti de diferite dimensiuni pentru a pozitiona acolo alimente sau bauturi racoritoare la indemana. Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor in deplina siguranta la o temperatura constanta ce nu scade sub 0 grade. 
      Congelatorul la randul lui cu 3 rafturi este prevazut cu tava pentru gheata avand o eficienta de congelare de aproximativ 4 Kg la 24 de ore. 
      Combina frigorifica Whirlpool 6th Sense BLF 8121 W AQUA este dotata cu mai multe functii inovative printre care:


Sistem antibacterian - 
aceast sistem neutralizeaza bacteriile din interior pastrand astfel un mediu curat si placut mirositor.
Sistem avertizare usa deschisa - Esti avertizat acustic in cazul in care uiti usa combinei deschisa mai mult de 10 secunde

Sistem iluminare interior cu becuri LED - ai acces rapid la alimentele de la interior datorita sistemului cu becuri economice LED.

        In cazul unei pene de curent, combina frigorifica Whirlpool 6th Sense BLF 8121 W AQUA se remarca printr-o autonomie de pana la 24 ore pana se dezgheaza total.
        Nu vei avea probleme nici cu zgomotul produs in timpul functionarii, acesta fiind foarte silentios (nivel zgomot 38 dB).


Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


Combina frigorifica Whirlpool 6th Sense BLF 8121 W AQUA, 335 l, Clasa A+,  AlbCombina frigorifica Whirlpool 6th Sense BLF 8121 W AQUA, 335 l, Clasa A+,  Alb

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Televizor LED Smart Sharp 50UI7222E - REVIEW & Pareri

Masina de cusut Singer Initiale 2250 pret, caracteristici si pareri

Hote KÜGERR A 100 pret si specificatii tehnice