Epilator IPL Philips Lumea BRI956/00 - Tehnologie revolutionara de indepartare a parului

       Cei de la Philips sunt primii care au pus baza sistemului de epilare pe baza de impulsuri luminoase, iar primele aparate au fost disponibile publicului larg de acum 2 ani. Deja ne aflam la a doua generatie de aparate, Philips Lumea BRI956/00, fiind deja varianta imbunatatita a ceea ce a fost lansat acum 2 ani, inclus in aceeasi serie Lumea. 
      O prima imbunatatire la ceea ce exista si pana acum este introducerea unui nou senzor de tip skin detect, care are 5 setari de energie pentru a te ajuta sa selectezi cea potrivita pentru nuanta pielii tale.
      Philips Lumea BRI956/00 foloseste tehnologia IPL care este la fel de des intalnita in saloanele de cosmetica, un produs care va garanta rezultate impresionante inca de la prima sendinta. Pentru a termina un ciclu complet de epilare sunt necesare pana la 6-8 sendinte, acest lucru depinzand si de tipul de ten. In cazul unui ten deschis combinat cu un fir de culoare neagra si gros, va permite ca acesta sa ofere o eficienta in doar 4 sedinte. Aparatul aplica pulsuri de lumina, fara durere, singura senzatie fiind cea de piscatura. Parul va cadea in timp, iar cresterea va fi stopata.
      Philips Lumea BRI956/00 se dovedeste cu atat mai util mai ales ca poate fi folosit in mai multe zone ale corpului astfel: picioare, linia bikini, sau deasupra buzei superioare si pe fata. Pentru usurinta in utilizare poate fi utilizat atat pe baterie cat si conectat la reteaua locala de energie.
      Corpul trebuie pregatit daca vrei sa il supui unei sedinte de acest tip, astfel ca timp de 2 saptamani nu trebuie sa te epilezi si sa lasi firul sa creasca cat mai mare. Rezultatele se vor vedea doar in acest caz. Cu cat firul va fi mai aspru si mare, cu atat vor fi rezultatele mai concludente.
      Philips Lumea BRI956/00 este un produs pentru care iti recomand sa mizezi cu incredere vara aceasta daca doresti sa ai picioare frumoase, sa arati bine la plaja sau in imbracata cu hainele preferate, lejere de vara.

Recomandare:

 
          Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat revolutional capabil de cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp posibil: Verifica oferta pret

       
          Il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere consistenta, pret la cate consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

           Vezi parerile celorlalte posesoare care deja au testat acest produs citind sectiunea comentarii de aici

                 
                    Epilator IPL Philips Lumea BRI956/00, Senzor Smartskin, utilizare cu sau fara fir, 250.000 impusuri, accesoriu fata, corp, axila si inghinal, Auriu/Alb

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)